Jump to content

S.Peev

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A5 3.0 TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

S.Peev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. S.Peev

    Front Headlight Leveling Sensor

    Ръчната настройка я направих сега, временно докъто сменя датчика.. @Vanu мерси за инфото!
  2. S.Peev

    Front Headlight Leveling Sensor

    Датчика ще го сменя със сигурност.. След това евентуално бих погледнал ръчната калибрация. Мерси за инфото.
  3. S.Peev

    Retrofit Parking Camera Audi A5

    Предполагам вече си се обурудвал, но все пак да отговоря, макар и с голямо закъснение С камерата, която монтирах аз, не става номера, тъй като е универсална и не го позволява.. За мен не е проблем, проблемите идват като седна зад волана на друга кола без камера Бързо се свиква с удобствата..
  4. S.Peev

    Front Headlight Leveling Sensor

    Здравейте, Откакто си взех колата миналото лято, бях сигурен, че нещо не е наред с фаровете, тъй като винаги си стояха забити надолу. Пробвах не веднъж да ги настроя ръчно с лимитите, но самонастройката при всяко палене си ги връщаше долу - изключително неприятно при висока скорост през нощта, не веднъж се "изциклих" на магистралата Бургас - София.. Днес най накрая разбрах какъв е проблема, след като предния датчик за натовареност на колата(явно) напълно сдаде багажа, като очевидно до сега не е работил, както трябва и най вероятно е подавал грешни стойности.. Задния го проверихме и с него всичко е наред, но следва смяна на предния. Тъй като цената за нов е леко неприятна - 300 лв, реших да проверя за втора ръка през Ebay. Тук идва и въпросът ми. Датчика от моята е следния 1T0 907 503 A: Съдейки по ВИН номера, тези би трябвало да са същите: - Вариант 1, Вариант 2, Вариант 3 Притеснява ме че видимо изглеждат различни. Въпросът е дали стават, при положение че така или иначе ще махнем планката за закпрепване от стария и ще я прехгрълим на новия? Ако някой колега се е сблъсквал с този проблем, съветите са добре дошли, че така не се кара Благодаря предварително!
  5. S.Peev

    Retrofit Parking Camera Audi A5

    Да, не за първи път ги посещавам.
  6. S.Peev

    Retrofit Parking Camera Audi A5

    Все още нямам кабел и тестването ще ми е малко по сложно, но стига да намерим, какво трябва да се кодира, ще го пробваме..
  7. S.Peev

    Retrofit Parking Camera Audi A5

    MMI 3G High. Не е евтина екстра, но пък в същото време е много полезна, тъй като е широкоъгълна и се вижда дори настрани при излизане назад например. Редовната цена на камерата е 299, с подходящата отстъпка пада 30 лева надолу. Само за сравнение Navitex-а е 99 но дори и не работи както трябва, а за заводската 600 го пропуснах варианта.
  8. S.Peev

    Retrofit Parking Camera Audi A5

    Монтажа на камерата мина почти безпроблемно с изключение на това, че първоначалния вариант на Navitex не стана и я сменихме в движение с Kenwood CMOS-230. Първата камера, не работи на парктроник, само на задна а и освен това има накъсвания в сигнала, и като цяло много неприятна картина.. Добре че правиш монтажа в Авител, та я смениха без проблеми. От друга страна Kenwood-a, работи перфектно с много добро качество на картината и включване от парктроник бутона. Единствения пропуск, който имам към момента е че не мога да включа насочващите линии на екрана. Режимите за паралелно/нормално паркиране са налични, но не и линиите. Предполагам, че това трябва да се програмира, но до момента не мога да намеря какво точно. П.С. При монтажа на камерата успяхме да изкараме кабел за AUX-a, което беше най големия бонус :))
  9. S.Peev

    Retrofit Parking Camera Audi A5

    Мерси на всички за инфото, утре ще се занимаваме с камерата и ще споделя резултата
  10. S.Peev

    Retrofit Parking Camera Audi A5

    В София съм, монтажа не ме притеснява, по скоро кодирането за да работи успоредно с парктроника, да не го изключи.
  11. S.Peev

    Retrofit Parking Camera Audi A5

    Здравейте, предстои ми Retrofit на Parking Camera Audi A5, някой правил ли е подобно упражнение и в частност, кодирането да работи успоредно с парктрониците? Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...