Jump to content

CAngelov

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8P 1.9 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

CAngelov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,колеги! Продавам Audi A2 1.4 бензин с газов инжекцион слаган в Италия. Колата е внесена оттам миналата година. Обслужена е преди 3 хиляди километра. Колата е регистрирана,застраховка,каско.Сменени са водна помпа,ремъци,филтри,филтри на газта,също така свещите и бобините са сменени с NGK. Възможен е бартер за по-голям автомобил.. За повече информация пишете на лично
  2. CAngelov

    Монтиране на Audi Chorus

    Благодаря ви колеги,или ще премина към концерт-а,или ще пиша на колегата да ми обясни горе-долу как стоят нещата с двойния дин,понеже на мен ми се струва доста по-красиво с концерта(двойния дин)
  3. CAngelov

    Монтиране на Audi Chorus

    Да,мисля така да направя.Отделно имам едно пайнерче в нас което е и с флашка и с дискове,и мисля направо да монтирам него.Щеше ми се да монтирам Concert-a с двойния дин,но е доста филм като гледам,и не си заслужава..
  4. CAngelov

    Монтиране на Audi Chorus

    Със концепта същата ли е процедурата? Ако не е чак такъв филм както с Chorus,разбира се,че ще взема него
  5. Здравейте,колеги имам едно питане към вас. В момента съм с Audi chorus с касетите което е,и искам да премина към това: Въпроса ми е какво,понеже гледам,че копчетата за ESP-то и за аварийните слизат надолу,как става процедурата? Благодаря!
  6. CAngelov

    Подлакътник

    Здравейте,колеги интересува ме,дали само от А3 8P мога да сложа подлакътник,или мога да сложа и от друг автомобил? Благодаря
  7. Здравейте,имате ли подлакътник за А3 8P,също така и темпомат търся?
×
×
  • Create New...