Jump to content

Mecho007

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Mecho007

  • Рожден ден 2.07.1985

Друго

  • Kaра
    AUDI Q7 3.0 TDi

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

683 профилни разглеждания

Mecho007's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моето решение за тропането без сваляне на седалки беше следното : Има едни листове от рециклрирана гума около 5мм дебели от там изрязах ивици с размери дължина 50 мм ширина 7 мм дебелина 5 мм и ги сложих между релсите прилагам и схема. За сега няма никакво тропане.
  2. Mecho007

    Кю7 скърца окачването

    Точно там е бил проблема... Мерси колега
  3. Здравейте Кю7 2008 3.0Д на 290 000. От 2 седмици се усеща едно досадно скърцане в задното окачване като мина от легнал полицай, че и после на равно пак се чува. (Звука е като този на задниците на Мерцедес 190 едно ВРЕМЕ) Някой да има идея? Да не би да е от въздушното окачване?
  4. Mecho007

    Q7 Хидравлика проблем

    И при мен е нещо подобно... Когато карам със скорост 100+ и натисна спирачка за да направя 90 градусов завой е почти невъзможно да въртя волана... Трябва да спра и пак да потегля като отпусна спирачката. При по ниска скорост няма такъв проблем.
  5. Mecho007

    EGR проблем

    Здравейте, от скоро и при моята Q7 3.0 TDI 2007г - 215 000 км при работа на място и в движение се усеща едно увеличение намаление на оборотите. Закарах колата в сервиз и ми казват че ЕГР е за смяна но майстора не ми изглеждаше много убедителен!? Някой има ли опит с Carbon Cleaning дали първо да не пробвам с този вид почистване и после да сменя ЕГР евентуално?
  6. Здравей колега колата е Ку7 3,0 Д - 2007 год. дали ще можеш да дадеш повече информация за тази печка. Благодаря предварително
  7. Та смених маслото в Порше Пловдив и всичко излезе към 650 лв. 7 литра масло филтър труд и т.н. Направиха ми и диагностика и излезе грешка в Десен колектор - 1058 лв :/ и един клапан за 144 лв. Някой проблеми с колектори?
  8. Добре малко повече инфо дали може? Колко масло марка количество? Сервиз който да препоръчате? Да не вземем да отидем там където не трябва.
  9. Здравейте Дали може да ми дадете мнения за смяна на масло на скоростната кутия за Ку7 3,0 ТДи 2007г. Колата е на 205 хил. и не знам точно как стоят нещата със това маслко на колко трябва да се сменя. Ако може да препоръчате сервиз в Пловдив или Стара Загора и някаква цена горе долу? Благодаря
  10. Здравейте имам същия проблем и предполагам че е за смяна крушката. От къде препоръчвате да си купя тази крушка?
  11. Благодаря за отговорите! Вече съм горд собственик на Ку7
  12. Здравейте нов съм затова моля да ме извините ако допусна някакви грешки та кандидат собственик съм на Ку7 3.0 ТДи но колата има следните забележки: 1. Перката на парното вади страшен звук като се пусне климатик/парно. Трябва да се сменя или смазка е достатъчно? 2. Проблеми при пакене, все едно е паднал акумулатора и трудно върти. Борда не вади грешки, дали е от стартера? 3. Вратата на багажника трудно се отваря ръчно но няма проблем при затварянне с бутон. Някакви идеи? някакви съвети ако имате (и ако са с цени още по добре) благодаря
×
×
  • Create New...