Jump to content

hoolie

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно hoolie

  • Рожден ден 22.02.1991

Друго

  • Kaра
    Audi a3

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

hoolie's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз доколкото можах да намеря информация в интернет, разбрах че е някъде под въздушния филтър.
  2. Имам следния проблем, когато дам ключа на първо положение и колата веднага пали и продължава да върти стартера, явно е залепнал. Питането ми е къде се мамира и лесно ли се сваля. Мерси.
  3. Добър ден колеги. Имам два проблема които не мога да разгадая. Първият го забелязах тея дни когато запаля колата сутрин и докато чистя стъклата се чува едно изпукване като желязо в желязо. Случва се еднократно, примерно минута след като запаля. Втория проблем е като запаля колата ситрин и на фис-а светва нещо за антифриза. След като поработи 2-3 минути изгасва. Антифриза е на максимума и не го губи. Ще кача и снимка на таблото. Колата е 1.6 автоматични скорости.
  4. И аз имам същия проблем, но не мога да отвия винтчетата които държат дисплея към металната шейна. Да не би да има някаква особеност при отвиването им?
  5. Здравейте, някой има ли наблюдение към този модел андроид. Дали ще може пак да се командва от мулти волана или ще трябва някакво преправяне. https://www.olx.bg/ad/audi-a3-navigatsiya-android-7-1-multimediya-ID78hMf.html
  6. Само разхода е доста голям за 1.6, аз под 12 градско не мога да го сваля и то без настъпване.
  7. Здравейте, екрана на голямата навигация изгасна, явно лентовия кабел си замина, та искам да попитам някой имал ли е такъв приблем и как го е решил евентуално или да кажете някой майстор в Пловдив?
  8. Светих с фенерче, нищо не се вижда. Като цяло лесно ли се разглобява радиото за смяна на лентовия кабел?
  9. Просто дисплея спря да свети, иначе си работи нормално. Според мен е лентовия кабел, но да се допитам и до вас. И да питам в Пловдив някъде читав майстор да го оправи?
  10. 170 лева добра цена ли е за смяна на масло и филтри на А3 1.6 бензин 2005г. Казаха ми че нямало горивен филтър.
  11. Трябва да търся някоя девойка с много нежни ръце... аз тея трите зъбчета не мога да ги натисна. а крушката си е Н7 55 вата нали?
  12. Халоген, махам отзад капачката и буксата но не мога да видя как се сваля крушката.
  13. Колеги, в интернет не можах да намеря как става смяната. Някой може ли ми помогне малко, става въпрос за левия фар, трябва ли да се свали целия фар? мерси.
  14. Здравейте колеги, откакто карам това ауди ми свети чека и случайно един колега каза че има машинка за проверка. Като я пуснахме изписа тази грешка 19058 и като разрових в интернет ми показа че е ламбдна сонда. Изчистихме грешката и за сега не е светнала. Искам да попитам да се настройвам ли за смяна на сондата ако светне отново или може да е нещо друго?
  15. Тази е на около 80 000 километра, автоматик. Твойта горе долу какъв разход дава?
×
×
  • Create New...