Jump to content

enikom

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 1,9 TDI 2001

Персонална информация

  • Локация
    Sandanski

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

enikom's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Братле Стрелок, Докат` си бърборехме, отворих резервоара. Намерих един от кабелите на потенциометъра вързан и разхлабен /явно от предния собственик/. Запоих го и сега ше го метна вътре, да видим дали е от това. Ако гледаш спойката - не се смей, че ако видиш с к`ъв поялник работих, шъ мъ помислиш за калайджия на казани. Благодаря ти и се моля да е това, че иначе отивам на смяна табло, както разбрах. Поздрави отново...
  2. Здрасти Стрелок, Малко късно видях въпроса ти. Закачих ти снимка но таблото. В момента съм изминал над 700 км, след пълнене догоре/55 л нафта/, а дисплея не мърда от фул. Ако имаш диагноза - ще съм благодарен. Аз си мислех да отварям резервоара и да видя какво става със сондата...Поздрави!
  3. Здравейте колеги, От скоро, след напълване на резервоара, на таблото ми отчита ниво в резерва. След 200-300 км изведнъж стрелката отива на макс и остава така все едно резервоара е пълен. Тази аномалия се повтаря вече трето пълнене фул резервоар. В момента се движа по дневен километраж и на изминати 750 км след последно пълнене, стрелката още е на фул. Някой има ли идея къде е белята? Благодаря ви.
  4. Здравейте колеги, Някой монтирал ли е ветробрани на А3? Аз купих Farad за предните врати /с три врати съм/, но стъклото не се затваря догоре - опира в пластинката, която влиза в уплътнението. Има ли някаква "дяволия" или просто не могат да се монтират ветробрани на тази рамка? Благодаря предварително на всички извинили невежеството ми и отговорили!!!
  5. Благодаря ти, ще търсямоторче, но в Сандански опциите не са много. Жив и здрав!!!
  6. Здравейте, колеги! Отскоро съм с "четири кръга" и още я разучавам. Проблема ми е, че като включа задна чистачка, няма изключване - върти на интервали и изключва по собствено желание, без да разбера по каква логика. Моля, ако някой може да постне инструкция за експлоатация, защото нямам никакъв поглед върху нещата засега. AUDI A3 1,9TDI 110-(8L)/2000г. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...