Jump to content

saintgeorge

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.9TDI 2000

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

saintgeorge's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Трябва ми целия кабел заедно с буксата.
  2. Ами не е гривната цял следобед си играх,кабела до буксата пак се е скъсал беше запоен толкова е изгнил че рязах до здраво ама няма как го пипна и се къса.Никъде не намирам да се продава кабел някой знае ли къде има или да търся по моргите.
  3. Ето тук намерих няма снимка но това трябва да е: https://www.autopower.bg/датчик-обороти-на-колелото-kraft-automotive-audi-a3-8l1-1.9-tdi-9410020-g526c3-i21771517.html
  4. Мерси ще погледна, а тя сменя ли се че в един сайт гледах предлагат само за задна ос.
  5. От както взех колата (Audi A3 8L 1.9TDI 90ps AGR) лампата на abs-a светва когато си иска при мокро време при натискане на спирачките по рязко се усеща включването на абс-а и лампата изгасва.След няколко месеца вече не гасне имам vag-com кабел и при изтриване на грешката след потегляне пак светва, грешката е: 1 Fault Found: 00285 - ABS Wheel Speed Sensor; Front Right (G45) 35-10---intermittent Ясно е че предно дясно колело има проблем и открих че точно до буксата кабела е прекъснат леко, запоих го но нямаше резултат,реших да сменя и датчика но пак греда грешката си стои и няма махане.При тест с vag-com помпата на абс-а си включва и при движение си показва еднакви километри и при всички колела само на проблемното предно дясно като че ли има леко забавяне. Моля за съвет какво трябва да се провери още ако трябва да сменя и кабела но с мултицет си показва че има някакво напрежение.
  6. Може и power boxа за чип тунинг ли се използва и защо да е махнат то не че нашите търгаши не гледат какво може да свалят.
  7. Здравейте,намерих два кабела изолирани идват от двигателя и влизат в купето под пепелника интересува ме за какво са. Ето снимка:
×
×
  • Create New...