Jump to content

bojidarhr

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    8pa

Последни посетители

659 профилни разглеждания

bojidarhr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! В момента съм със стария ключ от 2004г. и искам да направя нов, като тези от 2005г. Поръчах от ebay нов, като номерът и честотите съвпадат напълно с моя. Въпросът ми е, дали ще стане само с нарязване на перото и обучаване или трябва нещо по-специално да се направи, тъй като ключовете все пак са различни. https://www.audi-sport.net/xf/threads/03-05-new-keys-enlightening-if-want-new-style.69591/ Ключът ми е като този от първата снимка, а искам да направя резервен като този от втората.
  2. bojidarhr

    Проблемно палене

    При мен трудно палеше, само когато беше загряла. Стартерът беше за смяна и след смяната си пали перфектно. Най-добре я закарай в някой доверен сервиз преди да я купиш.
  3. След големия дъжд миналата седмица ми се случи абсолютно същото. Притескателния диск беше залепнал от водата и след почистване колата си стана същата като преди. Само че при мен не можа да запали на скорост и трябваше да я теглят до сервиза
  4. Ами каза, че се предлага с цялата инсталация. Къде могат в София да я направят?
  5. Здравейте! Предлагат ми 300лв. за цяла система Bose и се чудя каква е процедурата за смяна на старата оригинална. Колко ще излезе като цена смяната и към кого мога да се обърна? Колата, на която е Босето е с десен волан, ако има значение.
  6. Разбрахте ли откъде губи антифриз?
  7. За колегите, които ги интересува: Проблемът се оказа в самото табло, а не в компютъра. От сервиза казаха, че трябва да се смени таблото и предстои търсене.
  8. Някой колега от София да помогне с процедурата?
  9. Проблемът се появи по време на дъжд, така че може да е от това, Благодаря за мненията момчета ще проверя и като разреша проблема ще пиша.
  10. Няма грешки от диагностиката.
  11. Здравейте. Преди няколко дни се появи следният проблем. Часовникът не може да се свери и при задаване на час се занулява сам. Също така стойностите, които показват преди колко време е стартирана колата седят постоянно на нула. Другото е, че се чуват леки пукания, когато колата е на място и на свободна. IMG_4230.MOV
×
×
  • Create New...