Jump to content

Ninio

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2.0 ALT

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

854 профилни разглеждания

Ninio's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Останаха бравата и кабелите! Бравата - 50лв Кабелите - 10лв
  2. Браво на колегата! Много полезна тема, благодарение на която при идентичен проблем - нагоряла клема на левия мигач...поправих и сега всичко си работи нормално. Аз реших да подложа една медна пластина под оригиналната и ги запойх една за друга като напълних и на ненагорялата част от пластината. Става почти като оригинално и всичко това отне доста малко време(Може би 2 часа) стига да имате налична медна пластинка със сходна дебелина. Изрязваш по размер като старата и всичко се събира обратно на място.
  3. Има една клапа която се отваря в колектора при подаване на газ виж дали работи...задейства се от един клапан който завърта клапата и вкарва повече въздух
  4. Покарай я 1 седмица само на бензин и след това ако пак го прави виж маркучите и клапаните.
  5. Аз си закачих радардетектора на предпазителя на радиото...
  6. Ninio

    Влага в купето, А4 Б7

    Отпуши си дренажите и си изчисти калниците...Ето малко снимки на дренажите.
  7. На първо време си смени гарнитурата на капака...като гледам тази с нагара плува в масло. Провери си и другите...може да зачистиш и да ги пробваш ако не сменяш всичките. Разхода на масло за жалост не е само от там
  8. Здравейте, отварям нова тема защото след дъждовната пролет и наводнените коли си изчистих калниците...направо незнам как са изкарали без да избие ръжда. Страшно много боклук(кал, листа и др.) изкарах особено от единия. На баща ви шкодата бяха пълни и двата калника и други приятели се оплакаха от същите неща. Препоръчвам да си открехнете подкалниците (не е нужно даже да ги сваляте нито тях, нито гумите) и вижте какво се случва в калниците ви...става за 20 минути. Успех на всички.
  9. Здравейте имам следния проблем - колата ми(2.0 бензин) губи малко антифриз и мисля че е от тук. Някой знае ли дали мога да го поправя или трябва да го сменя?
  10. След като си го поставих аз внимателно и кадърно...не съм имал проблеми с карето. Моят съвет е да подмениш зегерката и хубаво са огледаш полуоската...виж дали има голям луфт като я дърпаш навън и после обратно към скоростната кутия. Не трябва да има прекалено голям луфт...ако е така я свали с вътрешното каре и погледни там също има зегерка. Успех и пиши какво е станало.
  11. Zimmermann сложих и на двете коли и съм много доволен.
  12. Може да прегряват и затова да премигват
  13. Колега, като осветеност как са? По-добре ли се вижда от халогенна крушка или е същото само че бяло?
  14. Колеги от къде може да влиза вода отзад в дясната страна (не тази зад шофьора) на пода...и то стои като петно в средата без около него да е мокро?
×
×
  • Create New...