Jump to content

Анита

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Анита

  • Рожден ден 22.12.1997

Друго

  • Kaра
    Audi A8

Персонална информация

  • Пол
    Жена

Последни посетители

1396 профилни разглеждания

Анита's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ето това представлява ,за OLX не се бях сетила но едвали са от най доброто качество ,нещо ново ми трябва не втора ръка ,не съм в държавата за да обикалям по морги в Швеция съм и съм питала няколко магазина в страната нямат нищо налично или аз не търся на правилното място ... а за Порше какъв е варианта някой има ли представа дали се поръчва целия волан или предлагат само еърбаг?
  2. Здравейте ,направила съм следната покупка за подмяна на волан уточнявам Не Е обръщане на волан -Ляв/Десен, а спортен вид модел но поръчания е без "airbag" ,някой да има идея от къде може да се закупи!?
  3. Здрасти ,каското е в Лев Инс. Напълно съм съгласна затова и мисля да правя цялостно точно по тази причина , малко песимист съм от тази гледна точка,мисля че няма толкова добър майстор който да направи колата като заводския цвят, разбира се това са мои виждания и не искам да рискувам -да стане като "зебра" Хаха. Здрасти , ако мога да попитам за по точни координати!? Благодаря.
  4. Да точно разбрахте ми идеята , държа на колата си и не искам да си оставят ръцете по нея ,затова търся някой наистина добър в работата си.
  5. Имам да ,но не съм доволна от дадения резултат преди време.
  6. Здравейте, Благодаря за вашето отделено време. Бих искала да направя Цялостно Боядисване на моето Ауди А8 D4 2010г.Колата е надрана на няколко места с ключове и тем подобни драскотини умишлено. Ако някой може да сподели добри специалисти по въпроса бих била благодарна,няма значение в коя част на държавата.
×
×
  • Create New...