Jump to content

TheMaster

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4F 4.2 Avant

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

TheMaster's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Думите са излишни. А6 4ф 2006-та с MMI 2g high. Всичко е възможно когато познаваш правилните хора. именно Ретрофити ShadowM (София)
  2. Ще проверя и ще пиша. а това със спринцовката го правих, там няма проблем.
  3. Последно като я закачих. Да има си закачен вакуум. С 2 изпарителя е газовата.
  4. RossTech казва, че проблема може би е в сензор за налягане на горивото...при проверка на грешките.
  5. Има газ. Тримовете вървят от -5 до към +5 (трим 1 и 2) Тъпото е, че последно като я закачих тримовете бяха в този диапазон, а беше набила грешка за богато гориво и на двата банка (17537, 17535, 17545, 17547) имаше като грешки 😕 Доста по - добре е положението след като махнах адаптацията на газовата, но пак на моменти тая кола си прави к'вото иска...
  6. Здравейте, Проблема е следния. При палене на студено се появява едно тресене на празен ход, след известно време се оправя и заработва добре, друг път проблема се появява на топъл мотор когато чакам на светофар (примерно) в момента в който включи 1-ва оборотите падат на около 580-600 и започват да играят и почти да изгасне. Не са ли много ниски тия обороти? Няма мисфайъри. Възможно ли е дебитомера да е сдухал леко или .. ?Този проблем не е постоянно, когато си реши тя :Д Ще съм благодарен за мнения, че се боря доста време с това ..
  7. Управлението на климатроника, цена?
  8. Здравейте, Проблема е следния. Зимата си работеше подгрева и на двете предни седалки(само там имам подгрев) и днес реших да го пусна и се оказва, че подгрева на шофьорската седалка не работи коректно, тоест когато включа на 6 и двете седалки, пасажерската си грее навсякъде, та чак пари, но шофьорската грее само в лявата страна и никъде другаде? Ясно е, че ток отива до седалката, щом грее само в една зона. Къде да търся проблема???? Ще съм благодарен, ако ми помогнете.
  9. Къде може да се намери този кабел? Някой, ако може да помогне ? =)
  10. Не мърда стрелката на температурата, дори в големите жеги не помръдва. И все си мисля, че тая.степен въпросната ще я чуя, ако навън е 60 градуса и колата работи на място...
  11. То си охлажда добре, просто исках да съм сигурен дали има проблем или няма, ама май няма кой да ми каже със сигурност
  12. Здравейте, колеги. Колата е А6 2.8 2000г. Проблема, ако може да се нарече така е следния. Днес при посещение на майстор за профилактика на климатичната система и дозареждане на фреон, масторчето стигна до извод, че нещата не са много добре, тоест перката на климатроника трябвало да бучи все едно ще излита, защото имало 2 степени на скорост, а при мен работело на 1 скорост. Направих температурата на LO, усилих вентилатора до край, почти веднага започна да си духа студено... Трябва ли наистина като направи 15+ атмосфери налягане да бучи все едно ще излита или не? Перката си работи, когато колата е на едно място. Имало 3 варианта да се оправи "проблема", някакъв модул за управление, перката и к'во беше там още не помня.Ако имам проблем къде да търся решението, че ми говориха в едни цифри.... Моля, помогнете ще съм благодарен. П.п: Не намерих тема с този проблем, моля да ме извините ако вече има такава.
  13. Аз съм с 2.8 и нямам проблем с течове, от 2 месеца карам колата, явно швейцареца се е постарал да изчезне проблема течовете от гарнитурите. Редовно си следя нивото на маслото и не го е пипнала.
  14. Не сме се разбрали просто. :Р
  15. Абсолютно си прав колега. Аз трябва да направя точно тази подмяна и при мен всичко е идентично.
×
×
  • Create New...