Jump to content

Fitnessmania

Members
  • Мнения

    62
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    Audi a6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Fitnessmania's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Диагностика направи. Може да са много неща. Лаюбда сонда например.
  2. Това е номера на оригиналния дебитомер на бош. 00 280 217 117 Този по ВАГ: 037 906 46Т1 C Веднъж сменях на AGU дебиломера и взех такъв и работата заспа.
  3. При оправяне на проблем с гасене и стартиране на мотора, точно си означава, че колата е била в авариен режим преди да се изгаси.
  4. Fitnessmania

    Ниско A3

    Според мен най-добре е спортно регулируемо окачване (койловъри). Възможно е да се получат нещата донякъде и само с пружини, но не ти препоръчвам този вариант.
  5. С толкова много грешки за късо съединение провери релето на бензиновата помпа. В повечето случаи като има такива грешки това е проблема.
  6. Fitnessmania

    Проблем с 1.9 ахф

    Първо намери ваг ком, ако нямаш.
  7. Днес ще пробвам, но мисля, че няма да стане така работата. With steering wheel level, wheels pointing straight ahead, make sure G85 is reporting 0 degrees +/- 5 degrees. If a reading of +360 or - 360 degrees is found. Remove steering wheel and turn clock spring 1 turn in direction needed to fix.
  8. Те датчика не са го пипали. Той е зад волана. А на Measuring Blocks пътвото поле при изправени гуми и волан датчика показва -374.98° Как да го калибрирам при толкова голямо отклонение? На 0° волана е завъртян почти пълен ляв.
  9. Здравейте! Рециклираха ми рейката и след монтажа ми свети лампата за ESP. Направих диагностика с ваг ком и се оказа: 00778 - Steering Angle Sensor (G85): Implausible Signal На Measuring block ми дава,че в изправено положение на гумите датчика отчита -360 градуса на волана. А 0 градуса е на почти пълен ляв. Как се оправя това? Трябва да се откачи пръта на волана от рейката и да въртя волана, докато стигне 0 градуса и да закача пак или има друг начин?
  10. Сваляш го и отзад пише каква марка е.
  11. Втората е за ламбда сондата. Най-вероятно иска смяна.
  12. Здравейте! Предпоръчайте ми къде да изпратя турбо K04-023 за рециклиране.
  13. Имах предвид почти 1 година. Не че рейката е почти рециклирана.
×
×
  • Create New...