Jump to content

damyl

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

damyl's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. damyl

    Проблем скорости

    Здравейте отново, След толкова много време от началото на темата колата все още е в сервиза... Проблема в крайна сметка е софтуерен, като в ауди сервиза не са съобразили ревизията на кутията, наляли са софтуер по подразбиране и така. С ясното съзнание, че такава бяла лястовица може дане съществува, ми е необходима помощ в намирането на софтуер за скоростната кутия. Проблема е, че търсим софтуер за първата резизия на Ауди А6 ultra c DL382 / 0CK кутията е с метален картер, а автомобила е само на предно. Има ли участници във форума или някой познат с такъв автомобил който би разрешил да копираме софтуера на кутията, разбира се не безвъзмездно? Напълно съм наясно, че непознат да бърника по колата не е допустимо и желано, ако все пак има желаещ да помогне нека се свърже с мен. За връзка Калин Николов О885 4две6 оо7 Благодаря предварително!
  2. damyl

    Проблем скорости

    Здравейте, Автомобила в А6 ultra 2.0tdi 190к.с. на предно предаване с 0СК/DL382 кутия. Показваше грешка егр P2002, но тъй като нямах проблем с поведението на колата просто я триех през телефона и я неглижирах. Преди около вече месец колата показа грешка на таблото за скорости и че задната предавка неможе да бъде избрана, гася паля - всичко работи. Малко след това при потегляне с повече газ, кутията изписваше пак тази грешка двигателя се форсира без да се движи колата, кутията остава на "свободна" и неможе да включи на никаква скорост, дори в ръчен режим. Грешките са P187A u P187B, коеот само по себе си значи съединители. Гася, паля и колата се движи и превключва супер плавно с уговорката, че се кара с много малко газ. Записах си час в ауди сервиза, и закарах колата на ход до там. Звъннаха ми чо телефона, че кутията била със стар софтуер и ще се наложи да го обновят, казах добре. Отивам на място след още три дни, където ми се обяснява, че след ъпдейта кутията си намерила проблем с охлаждането ...... и се оказало мехатроник, ама мехатроник за смяна, че с ремонтен комплект нямало да стане и също така, че колата в момента не е в движение и ако няма да я правят те ще е наложи да я вземам с репатрак. Шах и мат! Обявиха ми грубо 7500лв за смяна мехатроник, консумативи и труд. Колата е на 133 х. км. и не е имала никакви симптоми за проблем с кутията, маслото е сменено в ауди преди 8 х. км. Че ще се ремонтира е ясно, но къде незнам. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, ще се радвам да сподели опит. Благодаря!
×
×
  • Create New...