Jump to content

Kallinkata

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 Б6

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kallinkata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Kallinkata

    Ксенон

    Колеги, някой запознат да разясни за ксенона на Б6. Кои са биксенон, кой само ксенон, има ли такива, които не са адаптивни, D1S, D2S и т.н. Извинявам се ако има подобна тема, не я видях, затова повдигам въпроса :-)
  2. Имам борд, при мен като загрее примерно както каза след 10, 15 мин каране ми дава 11.5, 12. Странното е че не я настъпвам, а при това положение според мен е високичък разход, но какво да се прави пускам по една сълза на бензиностанцията и така ?
  3. Колеги, А4 В6 1.9 мултитрошляк ми дава разход на колонка 11, 12! И преди съм повдигал подобна тема, но всички казваха, че им харчи по-малко. Има ли някой с подобен разход или евентуално някой със съвет какъв може да ми е проблема, освен мултитроника☺
  4. Колега виждам, че преди време си сменил мултитроника с ръчка, като пари много ли ти излезе и къде извършиха ремонта. Моя мултитроник май издава багажа и ще се чудя какво да го правя!

  5. Колега откри ли проблема, имам същия?
  6. Kallinkata

    Разход на гориво

    Колега по-скоро има нещо гнило евентуално някоя част да се е преебала, нито съм я настъпвал, нито съм се прайл на нещо. Съвсем сериозен съм и за това пиша във форума, защото 11-12 градско му свикнах, ама в студеното харчи хептен много!!!
  7. Kallinkata

    Разход на гориво

    Колеги засичам я като пълня всеки път догоре на една и съща бензиностанция. Минавам между зарежданияна средно около 250, 300 км. Разхода като беше по-топло беше 11 и нещо 12, сега като застудя харчи около 15, а последно в най-студеното точен разход 19!!! Имам както каране да е студена само до работа, така и загряла в оптимален режим, другото е че работи на място повече време докато размразява, но чак толкова да харчи бах, да не карам S4. Иска ми се?
  8. Колеги, имам А4ка Б6 комби, 1.9TDI автомат. Ясно ми е, че автомата вдига разхода, но все пак моля тези от вас, който имат същите да кажат как е при тях!
  9. Колеги, след като бъде измито на автомивка Аудито ми автоматик не върви. В частност при даване на D или R и натискане педала на газта в момента, който мине 1000 оборота святкат лампата на волана и подгрева и колата спира да приема командите подадени от мен при натискане педала на газта и върви с 2 km/h. Има ли някой преживял същия проблем. Моля помагайте понеже "майсторите" нещо не успяват
×
×
  • Create New...