Jump to content

Генчо Генчев

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Генчо Генчев

  1. Търся ГНП за двигател 2.5, 163 к.с., 2004 г., А6 комби, код на двигател BDG . Номер на помпата 0470506037
  2. Аз пробвах с датчик диференциално налягане и пак същото. Няма промяна. Изключихме го софтуерно и го премахнахме и всичко си дойде на мястото и сега разхода ми е 7-7,5 не като преди 11-12литра нафта. От стара загора до варна и обратно не можа да я направи с близо 80литра нафта. Рязане и заварка и един добър софтуер и всичко е ок.
  3. Добър ден,вечер. Искам да попитам дали въпросния сензор може да е дефектирал. Защото при почти всяко каране изка да си прави регенерация. Закачих я на диагностика и ми показва на обороти 18мили бара и като и подам газ отива до 80-90м.бара. опитахме се да и направим принудителна регенерациа но изписа че неможе да стартира регенерациа защото вредните емисии са 14мили грама. А трябвало да са поне над 300.
  4. Като спра и оборотите са някаде към 900 и като поварви 10-15 мин спадат и като я огася не се включват вентилатори. И така до следващо каране. Ходех в сервиз да и пуснат принудително регенерация неможаха колата не искалада почне защото отчитала 14милиграма вредни емисии и не се стартирала. Когато я изчакам на празен ход да и паднат оборотите и при следвсщо каране превключва на 1500об. И като я покарам малко почва да превключва на 1800обороти.
  5. И забелязах че ми се качва нивото на маслото. Антифриза не мърда. Дали е възможно да влиза нафта или адблу.
  6. Здравейте, от един месец съм собственик на а6 с7 алроод. И искам да попитам дали е нормално всеки път като загася двигатела и се включват перките. И поне 10минути си бучат.
  7. Търся си гнп с номер 0470506037 2.5тди 163к.с.
  8. Добър ден,вечер. Днес като отивах към работа колата започна да прави проблем. Като отпусна гаста и като почна да подавам газ една такава започна да заглъхва ис натискането на повече на педала си наемаше. Наложи ми се кам обяд да излезна и запали много трудно от 5-6тия път и се появи едно гадно чукане на празните обороти а на високите си работеше. Швърших си работата и се върнах на работа нормално. И в края на работния ден отивам и не запали. И ме закачиха да ме дърпат да я прибера и реших да се опитам да я запаля докато ме дърпат хем за сервото да имам спирачки. И така около 15 км. И можеби десетина пъти се опитвах на шеста скорост и на контакт и запали. И пак това гадно чукане пребрах се нормално. И сега неиска да запали. Дали има някой които се е сбласкал с такъв проблем и може да помогне с нещо колата е на почти 600000км.2,5тди 163кс. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
  9. А може ли някой да каже как се сваля тази кутия
  10. Здарвейте имам следния проблем като стартирам мотора и леко подам газ ми светва лампата за прибоксуването и лампата на подгревните свещи започва да мига. Закачих я на вагком и ми отчете че педала на газта не работи. Взех един друг и го сложих и пак не искаше да работи. Отворих моя педал и напръсках с контактен спрей пътеките и го закачих. И колата си заработи нормално откачих го и закачих и другия и с него заработи както трябва. Колата е Ауди А6 2003година 2,5 тди.163 к.с. Някой може ли да ми каже насока как и къде да търся проблема. Като я запаля и тръгна на обороти до 4-та скорост и мине 30км/ч. И включа темпомата и с него подавам газ си върви без проблем. Щом барна педала на газта и светват тия лампи и влиза в авариен режим.
  11. Трябват ми рефлектори за фаровете ксенон фейс
  12. Колата е фейслифт 2003 август ксенон от къде мога да си намеря
  13. Генчо Генчев

    Фарове

    Добър ден. Някой да е запознат с фаровете. Искам да попитам дали ще станат рефлекторите от другите фарове на фейслифтовете. Защото самия фар не пасва а имам такива рефлектори
  14. И то си е наред не ми загвява заковава на 90 градуса и си стой там
  15. При градско каране и на място си включва 1-ва 2-ра скорост нито тресе работи нормално
  16. Добър ден. Искам да попитам дали на някой му се е случвало такова нещо. Колата е а6 2.5 163коня. Та въпроса ми е следния като запаля колата и пусна климатика си духа леко хладно на място и като подам газ кам 2000к.започва да духа топло. Като пусна газта на празен ход си духа хладно. Като е горещо кам 36,37градуса при градски условия духа топло а извън градско като карам с над 60,70км.час и вентилатота си спира и си работи както трябва. Ходих да го зареждат и ми казаха че си е зареден.
  17. Незнам кода на мотора мога да го видя довечера защото съм на работа ама е Авант 163-то коня
  18. Здравейте намерих в багажника един малак акомолатор долу горе като за мотор някой има ли си идея за какво служи колата е А6 2.5 ТДИ. 2004г.фейс
  19. Генчо Генчев

    Телефон

    Добър вечер каква може да е причината на радиото да ми изписва PHONE и пръщят колоните. Пускам спирам радиото но без промяна. Колата е а6 2003г.авант.
  20. Тази сутрин си запали нормално и всичко си е ОК. Най вероятно е виновен дъждат да е намокрел нещо защото като се пребирах предния ден валеше много
  21. От човека който взех колата каза че и друг път е правил проблеми като го почистил и се оправял
  22. Това ще го направя но ми е интересно както си работи на празни пбороти и като бутна леко газта и се качват на 1100об.м. и ми светва лампичката за боксуването и тази за подгева на свещите започва да мига
  23. Не сам я закачал, днес съм на работа а сутринта нямаше как
  24. Добро утро тази сутрин ми се случи това странно нещо като запалих и реших да тръгна колата не се форсира аз и давам газ но тя не геагира стои си на празни обороти и светва лампата за пребоксуване и подгряванета на свещите мига.като я загася и запаля на ново си работи нормално на 800об.м. и ако и подам гас се качват на 1100об.м. и ми светват лампите от какво може да е колата е а6 2,5 тди 120kw.
  25. Генчо Генчев

    Audi A6

    Трябва да е кам температурния датчик и на определени температури се вкючва
×
×
  • Create New...