Jump to content

LUBObe

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    BMW 120i

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

LUBObe's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. В крайна сметка реших да поизчакам със смяната на колата. Ще търкалям още някакво време бмв-то, пък след време ще го мисля. Благодаря много на всичко, които писаха и дадоха съвети!
  2. Ето тази си харесах, но е от автокъща - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11617079139231001&slink=lhice9 Въпреки, че изглежда доста не-износена за уж само 273К км. Но ми е извън бюджета. 35К е с обслужване и всичко... Другата е тази - https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11566934473316768&slink=lhice9 Ако реално е обслужена, както пише, то по би било възможно да ми влезне в бюджета.
  3. Гледах в карс и мобиле, ама нещо са над бюджета. Иначе харесах една, две.
  4. Не става въпрос дали съм склонен, а дали ще имам възможността да го направя. Че ще съм склонен, ще съм. Че няма да имам възможността, отсега казвам, че няма да я имам...
  5. Бюджета ми с покупката и обслужването е 35К. Значи минаваме на А3 явно... Ама с тоя с троник, не знам колко е удачно. Правих ремонт на скоростите на БМВто и оставих 3К. За с троника ми казаха, че ремонта е 4-4500.
  6. За съжаление А8цата я тотализирах преди 5 години. Сега карам БМВ 120и. Затова смятам, че А3ката ще е или същата, или една идеЙка по-голяма. Плюсът при А3ката е, че няма газ и ще има багажник. БМВто е с пура в багажника (няма резервна гума) и мястото е 0.
  7. Не - нито една от двете. Първоначално бях харесал А3ката, но не знам дали няма да е малка, съдейки по това, че скоро може би ще сме трима вкъщи... Поради тази причина и гледах А6ците.
  8. Не, че ме блазнят по-ниските цени, но това е, с което разполагам. Първоначалната ми идея беше А3 седан 2.0T или 1.8TFSI, но ме разубедиха заради S-tronic-а. Отделно имаше коментар, че ще бера бая ядове с А3, но до там. Без други обяснения. Това или това.
  9. Здравейте колеги, минаха няколко години откакто последно карах ауди, но каквато и кола да сменя, аудито си остава за мен топ марката. Сега дилемата ми е избора на А6ца. Разгледах пазара и се спрях на три обяви. Чудя се от кои екстри мога да направя компромиси и от кои не. Четох теми по форума относно модела и останах с впечатлението, че нямат чак такива проблеми. Поправете ме, ако греша. Най-много ме притеснява да не трябва да дам 5-10К за ремонт след като взема колата, тъй като за мен лично това не са малко пари. Това са трите коли: Кола 1 Кола 2 Кола 3 Като че ли тази черната от Разлог (Кола 3) най-много ме грабва, а и плюсът е, че е със сменени комплект вериги, водна помпа, ремък и ролки, масло и филтър на скоростна кутия, проверени дюзи (поне така пише), платени каско, ГО... Това не са малко пари. Минусът тук е нотариалната такса, но ако всичко по колата е топ, мисля, че няма да е ча такъв минус. Ако някой има повече информация за някоя от колите, ще съм изключително благодарен, ако сподели. Също така, ако някой има съвет за каквото и да е било свързано с модела - приемам съвети и критики от всякакво естество. До момента съм имал само една дизелова кола. Принципно предпочитам бензин, но разхода ме убива. В момента карам бмв 120и - е няма такава кола... За две години заминаха близо 14К в ремонти и тази кола харчи като... 12+/100 извънградско независимо дали карам със 130 или с 160. Градско харчи 12,5-13+/100. На всичко отгоре, колата има ГИ, но за две години, така и не успяха да настроят газта. Все си губи настройките. В момента градско харчи 17,5-18/100 на газ. Да не говорим как вози като каруца с тия рънфлати, а и отделно е с м-техник пружини (не по мое желание). Предварително благодаря!
  10. Мога да дам препоръка за всякакви автомати за София - Дайманд Трансмишън - ул. „Резбарска“ 48, 1517 Стефан Караджа, София
  11. LUBObe

    AUDI A7 следа от масло

    Ако си от София, Любо и Цецо са твоите хора. D-bros automotive е сервиза.
  12. LUBObe

    Eibach Pro Kit

    Търся ги
  13. Точно с тези накладки съм. Мислил съм вариант за спирачки от д3, но там цифрата не е малка. Днес в ауди ми казаха цени за дискове и накладки (само предни). Брой диск - 361 лева Накладки - 630 лева Работа 180 лева Гаранция 10 000 км
  14. LUBObe

    Eibach Pro Kit

    В един сайт гледах, че не са еднакви по размери, затова питах... Ще опитам да намеря.
×
×
  • Create New...