Jump to content

nelegall76

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А3 2.0 tdi 2007

Персонална информация

  • Локация
    Германия

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

nelegall76's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Днес имах малко свободно време и прегледах кабелите в маншона,но не открих проблем.След това реших да отключа вратите от копчето на шофьорската врата и всичко си беше ок вратата се отвори отвън.После пробвах няколко пъти и с ключа- пак се отваря.Вече съвсем се обърках какво става.Между другото преди да отключа с копчето не можеше да се отваря.
  2. Благодаря,колега а (четеш колата за грешки)означава,че трябва да я закача на комп.или нейният може да го покаже? С разглобяването нямам проблем, но си мисля ако е прекъснат кабел няма ли пак да го отчете ката грешка?.Може и да ми е малко глупав въпроса ама да питам.
  3. Здравейте и предварително се извинявам ако има такава тема , но аз доста търсих и не можах да намеря. Колата е Ауди а3 2.0 tdi 2007 г. Проблемът е следният: при заключване с централното от ключа или от шофьорската врата всички се заключват,но при отключване пасажерската врата отпред не може да се отвори отвън а само от вътрешната страна.След като се отвори отвътре може и отвън- проблемът е след заключване. Ако някой може да ме насочи къде да търся проблема,дали е механичен или Ел. ще съм много благодарен.В момента съм в Германия а тук едни такива " ремонтчета" са доста скъпи и затова се обръщам към вас. Предварително благодаря!
×
×
  • Create New...