Jump to content

v_pavlov

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a2

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

v_pavlov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При работа на място /изключена скорост/ скоростния лост тропа ужасно. Някой справял ли се е с такъв проблем и как?
  2. v_pavlov

    индикация на панела

    Здравейте! Къде виждате да има някакви ел. връзки този капак че очаквате някаква индикация? Сигурно може да свалите и голямия капак и да си карате предполагам без индикация.
  3. v_pavlov

    Чашо-държачи

    В тая кола изглежда всичко пластмасово е под всякаква критика! Ключалката на жабката,чашодържачите,ключетата за ел. стъклата на вратите, капака на бушоните и т.н. и т.н. така че който иска да му функционират ще трябва да се потруди! А за въпросната джаджа тя здрава не е издържала че лепена не вярвам! Няма ли начин да се направи нещо от по здрава пластмаса или алуминий? На мен ми предстои същата процедура та затова коментирам. Иначе е грозничко да го затварям с хартийки или парчета от бъркалки!!!
  4. Благодаря колеги! Ще го намерим благодарение на Вас!!!
  5. Благодаря! Ще проверя!
  6. Здравейте колеги! Вчера закарах А2-та за смяна на масло и филтри. Изпаднах в учудване че майсторите в сервиза не откриха горивен филтър!!!Възможно ли е дизел без филтър? Има ли горивен филтър този двигател? Предварително Благодаря на отзовалите се!!!
  7. v_pavlov

    Проблем с А2 1,4 тди

    Здравей keoodnw2! Ами да ти кажа не знам дали ги изписваше като номера. Видях че бяха изписани с текст. Но ще я откарам да я закачат пак да видя. Къде мога да видя по номера на грешката какво е out?
  8. Здравейте! Търся една ал. джанта 15" 5х100 за А2! Като тази на снимката!
  9. v_pavlov

    Проблем с А2 1,4 тди

    А дали е възможно поради отказ на датчик на ABS-а компа да вкарва двигателя в авариен режим? Забравих да кажа че всичко се оправя с изключване на двигателя и палене отново! VBI-съгласен съм компа да изключва ESP-то но ABS-a е тъпо!
  10. v_pavlov

    Проблем с А2 1,4 тди

    Вчера го диагностицирахме. Имаше грешки които изчистиха но на връщане същия проблем. Има някакъв проблем с 2-ра дюза но е много тъпо това да изключва ABS-a и ЕSP-то!
  11. v_pavlov

    Проблем с А2 1,4 тди

    По време на движение светват ABS и ESP и двигателя влиза в авариен режим. Дайте съвет къде да търся причината.
×
×
  • Create New...