Jump to content

soulspli7ter

Members
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Голф 4

Персонална информация

  • Локация
    Добрич

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

soulspli7ter's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не защото са 6 броя, ами заради цената на самата дюза :Д , Вече бройката е допалнителния фактор, защото не са 4 ами 6 за правене. Предполагам, че commonrail моторите обаче са мн по-динамични и по-издражливи във времето.
  2. Не ми е довършено изречението. Исках да попитам дали има въможност ДПФ да е премахнат и ауспусите да са изчистени до такава степен, че да не разберем за липсата му? Има ли разлика в пушека, който излиза от ауспуха с и без ДПФ? До какво може да доведе липсата на ДПФ? При commonrail моторите как стои въпроса с дюзите. До колкото се запознах да се рециклира една дюза там струва около 800лева и като добавиш, че са 6....
  3. Попринцип има, но си мисля, че за запазен комън рейл мотор ще ми трябват 14000 поне, и не знам колко е рентбилно да дам толкова пари за кола от подобен клас, въпреки че ще е по-нова. Има ли възможност да е премахнат ДПФ-а и ауспусите да са по
  4. За ДПФ-а говориш нали? Значи само БКД мотора е без ДПФ филтър. ДПФ можели да се провери дали е на мястото си или трябва да се вдигне на подемник, или да се зкачи на компютър?
  5. Да де идеята ми беше такава, че БКП двигателя го няма при А3 Sportback. Затова си помислих, че може да е направил грешка. Иначе за него знам, че е тотално недоразомение . Значи на БМН само дюзите са проблемни. Имали как да се провери дали са сменени дюзите при оглед, или само майстор може да каже това.
  6. Момчета може ли да споделите при оглед на кола с ДСГ автомат, на какво да обращаме внимание и за какво да гледаме, да не вземем кола с прецакан автомат? БМН мотора е помпа-дюза нали ? предполагам, че има предвид БМН мотора, просто става въпрос за невола грешка с кода. За дюзите съм наясно, че имат проблем, но за маслената помпа навсякъде чувам различни мнения? Бихте ли ме светнали за маслената помпа как стоят нещата?
  7. Прегледал съм я цялата тема просто съм забравил за тази табличка. Значи всички автомати са с демферен съединител и не е оферта с тях. Това ме интересуваше.
  8. Здравейте, искам да попитам за автоматичните скоростни кутии при тези аудита. Само един вариянт на автоматична скоростна кутия ли има? Питам понеже разбрах, че маи са с демфер, което не е мн добре, защото хем обслужваш автоматик и хем правиш съединител.
  9. Значи ако си намеря читав БММ двигател да не го мисля този дпф и да го взимам аудито. Понеже се притеснявах ако се наложи да го премахна след време да не да прецаква нещо по дюзити, турбината или двигателя. Четох, че ако се наложи да се прави нещо по него го премахват понеже е мн скъпо.
  10. Как се проверява ДПФ при оглед? Проблем ли е ако се премахне в последствие ДПФ-а?
  11. Здравейте, можете ли да ми кажете кои мотори на а3 8PA са с ДПФ ? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11477074973680208&slink=32o84e На този двигател ДПФ ли му беше проблема. Какво е мнението за него ?
  12. А да ви попитам б7 само една модификация ли имат на мотора 1.8Т или има и такава с директно впръскване. И какъв е кода на двигателя и къде може да се провери. Питам да не ме излажат някаде и да ми бутнат мотор с директно впръскване да се чудя кака да му слагам газово после. И мотора е същия като на б6 такали. ПОнеже там знам че имаше 150 к.с. и 173 или 168 беше.
  13. Здравейте, знам че има сигурно доста изписано но рядко имам възможност да ползвам интернет в момента и нямам много време за четене и затова предпочитам да отворя нова тема и каквото ме интересува направо да попитам запознатите във форума. Тръгнал съм в търсенето на нова кола разполагаам с около 10000-12000 за покупката. Интересува ме Кой мотори да избягвам до колкото се запознах 2ка дизела правил проблеми но май след някоя си година са го изчистили от проблемите. Така препоръчайте кои дизелови мотори да гедам и от кои да бягам. Също така има ли бензинов мотор на който може да се сложи газово ( става въпрос не е с директно впръскване)? Търся кола за предимно градски условия, но да е и достатъчно мощна на дълъг път да мога да изпреварвам когато ми се наложи. Нещо посредата между грацка и извънграцка кола :Д.
  14. Здравехте, мина време посабрах повече пари и почнах да гедам б7ци. Дайте да обсъдим какви са възможностите тук. Има ли бензинови двигатели на които може да се сложи гас или както при vw всичко вече е на директно впръскване и се губи смисъла. За дизеловите двигатели какви са вариянтите. Гледам, че най-масов е 2ката тди, но май прави проблеми. Същия ли е двигателя като този при пасат б6 който пука глави, има проблеми с диузите. За 1.9 тди какво ще кажете ? Помагайте.
×
×
  • Create New...