Jump to content

ivoaudi4

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    АУДИ А4

Персонална информация

  • Локация
    България

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ivoaudi4's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това и ще направя,след празниците ще проверя всички маркучи по вакуум и ще докладвам .
  2. Здравейте ,колеги. Моето AUDI е с двигател ALT 130 к.с. бензин(нямам газова уредба).Проблема ми е следния: постоянно ми излизат 3 грешки накуп 1 богата горивна смес 2 бедна горивна смес 3 механичен проблем със спирачки (вакуум) Зачиствам ги и мине от 150 до към 500 км и пак светва чека. Вече се чудя кво да правя.Ако някой е имал подобен проблем ,нека сподели.
  3. ivoaudi4

    Теч на антифриз

    И при мен беше от фланеца, майстора ми го смени за 30 минути, ама си изкриви ръцете докато свали стария и монтира новия, а самия фланец струва 16 лв.+30 лв за работа. Аз карам 2.0 к 130 коня.
  4. ivoaudi4

    Парно

    Здравейте.Ами ето какво направих днес с парното:Обезвъздуших колектора и парното си тръгна перфектно.Обаче,защо единия маркуч към радиаторчето на парното е горещ а другия е хладен(дали защото радиатора е отнел топлината или пак остава съмнение за слаба проходимост)Някой от вас пипал ли е тези маркучи за да каже как е при него ?
  5. ivoaudi4

    Парно

    Помпата я смених преди няколко дни заедно с антифриза.. Май проблема е в радиатора на парното.Благодаря buzzi
  6. ivoaudi4

    Парно

    Здравейте.Накратко ще опиша проблема .Двигателя е на 800 оборота , загрял е на 90 градуса и работи на място.Пускам парното на МАX ,в началото задухва горещо и постепенно изстива .След като потегля и вдигна оборотите на двигателя над 1200-1500 парното си е ОК и климатроника си поддържа температурата която съм му задал.След това пак го оставям да си работи на място на тихи обороти и парното пак изстива.Качнах го на вагкома -няма никакви грешки. Защо се получава така,къде е причината? Благодаря.
×
×
  • Create New...