Jump to content

qnkov90

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Fiat Bravo

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

qnkov90's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Имам Ауди а6, 2015 година. Вчера му направих ъпдейт на софтуера от MH12_ER_AU57x_K2519_2 на 3663_AIO или нещо такова. Успях да пусна Car Play , но не виждам иконата за телевизия. Виждал съм в youtube, че някои аудита имат в Мултиледия икона за TV, но как да я пусна и при мен? И тя някаква аналогова ли е, хваща директно от антена?
  2. Здравейте. Търся кожен салон от А3
  3. Здравейте. Реално ми трябва 1 летна гума, в противен случай 2, ако не може 1, на hankook kinergy eco 195/55/15 ... добро състояние.
  4. Да се върнем на темата за радар детектори и предложения.
  5. Не знам как е най-правилно, радар, детектор, антирадар... Търся нещо до не много скъпо, по-възможност със соларно захранване. С тия кабели пред таблото, не си е работа... Може би до 200, макс 300 лева. Да не пищи на всичко и да лови добре засадите на полицията. Едва ли ще ме огрее и за спийд камерите, но поне да хващам полицията по пътя. Доста хора гледам ползват някакви Кобра, дори такива до 100 лева и са супер доволни. Какво предлагате? http://iskamgps.com/article/513/РАДАР-ДЕТЕКТОР-COBRA-XRS-9345 Гледам го този, че има опция да се изкл. честотата за врати, датчици и т.н...
  6. qnkov90

    Относно Kenwood?

    Мисля, че оправих нещата.. Имаше едно късо кабелче, някакво зануляване, вързах го към едно болтче отзад на него и клиповете вървят уж. Но е много смотано, никога не си взимайте такова! :0
  7. qnkov90

    Относно Kenwood?

    Четох, но да ти кажа не разбрах много за к'во идеше реч. Някакъв кабел зелен има от Kenwooda и се свързвал с някакъв друг от страна на снопа на автомобила, който е бил за ръчната спирачка? Май нищо не разбрах. Би ли обяснил. Как да излъжеше тая цялата работа, без вдигаме ръчна и т.н. ;0
  8. qnkov90

    Относно Kenwood?

    Правих всякакви клипове. mpeg1,2, mp4, avi, wmv... Ако някой ги разбира, да каже дали причината може да е у флашката. Смисъл, да не може през флашка да се четата клипове, а само през диск. Mpeg1, тръгва музиката от клипа и ми показва син екран със надпис Parking OFF, всичко друго изписва неподдържащ формат.
  9. qnkov90

    Относно Kenwood?

    Имах Kenwood DNX4280BT, стана му нещо и закупих Kenwood DDX3021 втора ръка. Вкарвам само черния кабел, и като заредя флашката с клипове (mp4, mpg, avi) и т.н., не ги отваря. Не иска да ги чете. Само мп3 иска. Вкл. се и едно Parking OFF син екран и това е, иначе долу ми изписва Movie, демек, че е на такъв формат. Не мога и не мога да подкарам видео. А диска не работи, преебан е. Иначе в едно клипче в тубата (https://www.youtube.com/watch?v=DmcimGTyOhw&t=5s) един със същото Kenwood и натиска на флашка и чете видеа. Сега какво ще излезе, аз ли не правя нещо като хората или клипове през флашка не може, а само през диск?
  10. Благодаря за отговорите. A6 като че ли ще ми е големичка... тя направо е категория лимузина, като че ли... ще видя напролет какви а4 б6 ще се пуснат на пазара... и дано Господ рече да им намали цените, че става абсурдно за тези години...
  11. Наистина изчерпателен отговор. Благодаря ти. Разбира се, другото ми въпросче, има ли разлика във возията им и стабилността на пътя? И като цяло има ли определена година от 2-та модела, на която да не се спирам? И горе долу цените как вървят при частите.
  12. Здравейте. Интересувам се догодина да си закупя нов автомобил, нещо до 5-6 хиляди.... та гледам тези audi a4 b6 се намират на тази цена. Запътил съм се към 1.9, в момента карал газ-бензин. Бихте ли дали мнение за колата и цена на консумативите, носачи и т.н... и дали си заслужава като цяло, или е по-добре да си закупя една b5, която всъщност ще е по-добър избор и по-евтина за поддръжка. Благодаря.
×
×
  • Create New...