Jump to content

malic

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    1.8t

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

441 профилни разглеждания

malic's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. колата е с 3 врати, също като тази на снимката. Поздрави
  2. Благодаря за предложенията колеги. намерих джанти. темата може да се изтрие
  3. Да колега и ти си прав. И аз не ги харесвам тия крадци, но просто първо това излезе. Иначе от атмосферка 125 да търся, ако няма от турбо.
  4. Това го намерих в мега партс. Най близко е до моето, от 1.8 125кс. Предполагам ще свърши работа. Гледам че имат табла и от по малки мотори, като 1.6 https://www.megaparts.bg/product/985739997 С аналог часовник съм.
  5. Благодаря много. А какво табло да търся. Става ли от 1.8 атмосферка или трябва да си е от турбо пак. За дизелово май няма сми и да те питам, няма нищо общо, или?
  6. Колега, благодаря за бързия отговор. Бушоните веднага ги проверих един по един и всички са здрави. След отговора ти пак проверих номер 15. Интересното, че като го махна, а после поставя обратно и излиза лекаискричка, но бушона не гори. Пробвах друг бушон и пак така, лека искрица, но не гори. Много ме измъчва този проблем. Незнам с колко карам, колко гориво имам, нито нищо. Много неприятна ситуация
  7. АУДИ А3 1.8Т АГУ мотор . 98г . Колеги, моля помогнете. Ел. таблото ми заби и нищо не работи. Лампичките които при запалване светят и изгасват, само те работят, като абс, акумулатор, ръчна и тази за имобилайзера. всичко останало е блок. нямам температура, няма гориво, няма оборотомер, няма километраж, няма часовника, не ми работят изминалите километри, няма светлина по цялото табло, включително и долу за парното дисплея, няма светлина, абе много зле. Някой прави ли ги в крайна сметка, като този Веско от бъкстон или направо да търся друго табло.
  8. Купувам комплект джанти 4бр. за ауди а3, 98г., 5 х 100, 15 цола. железни или алуминиеви, няма значение стига да са в добро състояние и на разумна цена. Моля само със снимки, за връзка тук в темата, на лично съобщение или вайбър на номер О8761224ОО Благодаря ви предварително.
  9. Успех, страхотни са. уникат
  10. Здравейте колеги. ауди а3 98г. и трябва да го подготвя за зимата. Колата е с по-големи джанти и като резервна гума са ми оставали оригинална джанта, 15 цола. Някой добър човек ще ми намери ли останалите 3, да си ги направя на зимен комплект. Извинявам се за лошото качество на снимките. джантата е с 12 лъча Ако някой има друго предложение за джанти, 4 бр. 15, съм отворен за предложения За връзка, тук и на лс. Благодаря предварително.
  11. Здравей колега. имаш ли патерица за а3 98г. зимата съм с 15, лятото 16. Благодаря ти предварително

     

×
×
  • Create New...