Jump to content

hadzhiev89

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди а4 1.8 125к.с.

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

hadzhiev89's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Може ли малко съдействие, как се поръчва от този сайт. Всичко е на Полски и не разбирам нищо.
  2. Кофти. Проблема е, че освен таблото не ми работи и климатроника, понеже таблото подава грешна информация за температурата и съответно климатика не се включва.
  3. Мен ме интересува, дали друг вид табло ще стане. Примерно това, което е със аналоговия часовник. Мисля, че такива се срещат повече в нета.
  4. Здравейте, имам проблем с таблото. Общо взето нищо не ми работи, понякога се случва така, че включва за няколко минути и после пак спира. Проблема в случая е, че не намирам такова табло. Някой може ли да помогне или евентуално да ми каже, дали бих могъл да заменя с друг модел? Ще кача и една снимка с модела на моето табло. Благодаря предварително за съдействието.
  5. Добре си го измислил. А имаш ли идея за какво служи този клапан и дали оказва влияние на разхода и вървенето ???
  6. Здравейте, колеги, Имам проблем с топлото палене. В топло време и на загрял двигател, колата пали много трудно. Някой знае ли каква е тази част, която е с кръгла форма. За какво служи и възможно ли е проблема да идва от нея ??? Благодаря
  7. И аз имам същия проблем колега ! Надявам се някой да може да помогне .
  8. Без да сваля моето табло, няма как да разбера дали съвпадат , нали ? Какво представлява това обучение на имобилайзера ?
  9. Здравейте Колеги, имам проблем с километража. Колата ми е Ауди А4 1.8и 125к.с бензин. , 1999г (фейслифт). Намерих си километраж от Ауди А4 1.6 бензин. Интересува ме дали ще стане за моята кола ? Благодаря предварително !
×
×
  • Create New...