Jump to content

yasho3

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8 D2 4.2 1994

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

939 профилни разглеждания

yasho3's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. yasho3

    Soft Close не работи

    На предна дясна врата не и работи Софт Клоуза . Не издава звук, нищо не щрака, не се и опитва да я затвори. Някой минал ли е през този проблем? Колата е 2012г А8 D4 4.2 fsi
  2. Дълго време имах шум от централната конзола и реших да разглобявам и да намеря проблема. Оказа се, че е вентилаторчето на сензора за температура в кабината. Той беше натрупал прах и вибрираше, от което идваше неприятния шум. Почистих го, измих добре вентилатора и проблемът изчезна. Колата ми е преди "фейса", но мисля че при "фейсовите" вентилаторчето е в самия панел на климатроника, горе където има решетка, от където дърпа въздуха. Тези, които не са разглобявали централнта конзола ще счупят тройния въздуховод, ако не знаят как да го извадят. Иска си инструменти! Дано съм полезен на някой от вас. Video.mov
  3. Много хора имат проблема с резервоарите, ето че най-накрая някой направи видео за проблема. Видеото е на Украински - руски, но дори и да не го разбирате пак си заслужава да го гледате от 35:00.
  4. Колега и моята тресеше на спиране при висока скорост. Смених всички дискове и накладки и рециклирах предните спирачни апарати. Вибрацията изчезна, но не напълно, докато не разбрах, че са ми запекли задните апарати. Раздвижиха ги и сега нещата са перфектни, но скоро мисля да ги рециклирам и тях. Симптоните на запеклите задни накладки бяха "омекнала" ръчна спирачка. Натегнаха ми жилото и сега ръчната е тип топ. За подскачането на задницата не най-вероятно са амортисьори и прожини, то си е логично.
  5. В оригиналната книжка на Аудито пише, че може да харчи до 1л на 1000км масло. 4.2 32v ABZ.
  6. yasho3

    Нова А8 Д2 4.2 във форума

    Колега, при мен се оказах ремъка. Беше сложен неправилно и вибрираше, а и звука не беше точно като на V8. Също така ми бяха позапушени дюзите. Карам я само на 100 октана и на всяко зареждане слагах добавка за чистене и след месец каране заспа мотора. Слагам едно левче на колектора и не пада на работещ мотор.
  7. yasho3

    акумулатор

    Съжалявам ако съм ви подвел,но така го намирам в интернет.
  8. yasho3

    акумулатор

    Колега за твоята кола акумулатора ти е минимум 95Ah 800A 353x175x190 mm или най-добре 100Ah 830A 353x175x190 mm. Не си взимай като стария,че ще си убиеш я бубини, я компа на скоростите. Има по-евтини варянти за по 170лв. Не е нужно да е от най-скъпите марки.
  9. Колега, как съблече кожите на седалките и аз искам да си оправя подглавниците, кожата е като залепена? Има ли нещо по-специфично, което не знам? На клипчето салона не е кожен и изглежда лесно.

  10. yasho3

    Заключен багажник

    Ако е сменяна ключалката, лошо. Дано не е! Успех!
  11. yasho3

    Заключен багажник

    Ключа за багажника е същия, с който палиш колата. Просто ти заяжда ключалката, защото никога не е използвана. Напръскай с ВД40 и с една права отвертка внимателно я размърдай наляво - надяно и после отключи с ключа. Аз имах същия проблем, когато ми падна акумулатора.
  12. Никакви грешки не излизат. Нищо не разбирам от темпомати. Дори незнам как функционира тази система.
  13. Скъпи колеги, още от както купих колата (А8 4.2 32v ABZ 1994) не работеше темпомата. Прегледани са всички видове вакумми в сервиз и всичко с тях е наред. На ВАГ-кома не излиза грешка. Къде да търся проблема? Някой имал ли е същия проблем?
  14. yasho3

    Нова А8 Д2 4.2 във форума

    В ФТА Ауто- ул. „Билянини извори“ 11а, 1345 ж.к. Захарна фабрика, София ми разрешиха мистериозен проблем с вибрация в мотора. Оказа се погрешно зацепен ремък. Много съм им благодарен!
×
×
  • Create New...