Jump to content

d0niy

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно d0niy

  • Рожден ден 3.11.1993

Друго

  • Kaра
    Audi A3 AHF

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

d0niy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. d0niy

    Радиатор на парно

    Погледнах антифриза, беше леко паднал. Споменах му, че радиатора е леко спукан и от време на време доливам, но той беше сигурен, че е от този на парното.
  2. d0niy

    Радиатор на парно

    Здравейте колеги, Вчера прозорците на колата от вътрешната страна се запотиха много силно, а като ги забърсвах водата се стичаше по пръста ми и беше леко мазно. Освен това мокета пред предната пасажерска седалка беше целия във вода. Погледнах филтъра на купето, беше мокър и го изсуших. Днес пак същата история - мазни и потни стъкла и мокър мокет. Ходих на майстор и той ми каза, че е от радиаторчето на парното, като цената за смяната е около 250 - 300 лева. Според Вас това ли е причината и справедлива ли е цената за ремонта? П.С. Видях, че има такава тема направи си сам, но съм далеч от мисълта да направя подобен ремонт.
  3. d0niy

    Грешка 19561

    Здравейте, някой може ли да ми поясни на какво може да се дължи тази грешка. На места чета, че може да е от зацапан ЕГР или Н75. Проблема при колата е, че започна да работи по - шумно, върви по - тромаво и гори малко повече.
  4. Здравейте колеги, имам 3 детайла за боядисване, бихте ли ми препоръчали някой във Варна?
  5. d0niy

    Продукти на Хадо

    Колеги, много съм далече от маркетинга и темата не беше с цел реклама на поредната добавка. Създадох темата да разбера, дали чрез използването на добавката ще се подобри работата на мотора и от там неговия живот. Мерси за отговорите все пак!
  6. d0niy

    Продукти на Хадо

    Здравейте колеги, създадох темата от любопитство дали някой е използвал или има мнение за продуктите на Хадо. Питам. защото току - що гледах клипче на Бричката, където тестват една Джета с техни продукти (масло, добавка за масло, добавка на скоростна кутия) и тя оживя дори след като и свалиха картера, източиха и масълцето и си караха. Та си мислих, че може и да е добре и аз да опитам подобна профилактика ( без да карам без масло, разбира се! ). Мерси предварително! П.С. Линк към видеото ТУК
  7. d0niy

    Смяна на съединител

    А попринцип и Luk и Sachs ли са подходящи за колата, понеже чух че какъвто е бил, такъв пак трябва да се сложи?
  8. d0niy

    Смяна на съединител

    Те нямат общо, просто искам да проверя в какво състояние са, понеже ако след 10 - 15 к км. се налага да се правят и те, сегашния ремонт ми се струва безсмислен.
  9. Здравейте колеги, отпреди няколко дни започнах да чувам странно скърцане / тракане от към скоростната кутия. След като колата беше прегледана се установи, че комплекта съединител и маховик са за смяна. Въпроса ми е кое е по - добрия вариант : - Твърд маховик - Демпферен маховик? Дадоха ми мнение, че ако сложа твърд, колата няма да върви както преди особено по баири и т.н. Колата е А3 1,9 2000 АХФ 110 к.с. Другото ми питане е дали има начин да се разбере още колко живот има в турбото и дюзите, понеже поне за мен е безсмислено да правя подобен ремонт, ако след 15-20к км се обадят и те. Благодаря за мненията Ви предварително!
  10. d0niy

    Проблем с ръжда

    Здравейте колеги, искам да Ви попитам дали някой е имал проблеми с ръждата и как ги е решил? Питам, защото миналата зима си мислих, че реших проблема с един уж добър бояджия, но явно си е оставил ръцете и пак започна да избива.
  11. Забравих да спомена, че поддържам колата в Бош, там работят малко по - скъпо
  12. То това ясно, надявям, че поне са си свършили работата като хората...
  13. Монтаж демонтаж, рециклиране, смяна на 2 вътрешни накрайника, хидравлично масло и труд - 510 лв... Доверен сервиз, доверени хора, ама си е време за смяна...
  14. При мен е малко повече, но ще споделя сумата след като ремонта приключи
  15. Здравейте колеги, налага ми се да рециклирам рейката си понеже снощи протече. Колата вече е в доверен сервиз, но ми е интересно да чуя мнения, опит и цена на ремонта от хора на които вече им се е случвало. Също така, вие от кой сервиз във Варна сте доволни и бихте препоръчали ?
×
×
  • Create New...