Jump to content

Slavishow

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A8

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Slavishow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Slavishow

    Аудиокасетофон

    Благодаря колега, з начи да търся deltaCC касерофон .
  2. Slavishow

    Аудиокасетофон

    Благодаря колега, а свирят ли ти говорителите в задните врати? Иначе има сд чейнджър в багажника, но незнам дали работи понеже няма как да го включа, сигорно ще ми трябва преход от кръглата букса към 8 пинова за концерта.
  3. Slavishow

    Аудиокасетофон

    Мисля, че ауди концерта, няма задна линия от касетофона, а задната линия се захранва през усилвател, но тези (червен, бял и жълт чинч заедно с кръглата букса) няма къде да се закачат на този касетофон.
  4. Slavishow

    Аудиокасетофон

    Здравейте, колата ми е 94г и от както съм я взел не ми свирят задните колони. Касетофона е ауди концерт, и днес прегледах за откачени кабели, нямаше видимо нещо прекъснато, тествах с едно цд на сони което имам и тогава задните колони свиреха. Открих и допълнителни кабели зад касетофона. Ако някой знае с какъв касетофон излиза фабрично Д2 от 94г. защото съм сигорен че не е концерт. Прилагам снимки на откритите кабели зад касетофона
  5. Slavishow

    загрява с климатик

    Благодаря колега, ще проверя какви напрежения има при пускане на климатика на тези 3 позиции ( мисля че съм ги виждал наредени на една шина).
  6. Slavishow

    загрява с климатик

    Проверил съм бушоните, като пусна климатика има някакво минимално напрежение и най-вероятно е резистора за първата степен. Той се намира в управлението или някъде другаде?
  7. Slavishow

    загрява с климатик

    Проблема си остава, перката си работи като и пусна 12V, взех и друга перка и с нея е същото. На буксата за перката замервам 6-7 V . Явно имам проблем в управлението, някой ако знае къде се намира, че аз не го откривам.
  8. Slavishow

    загрява с климатик

    Благодаря колега, ще го сваля винтилатора за смяна на четките.
  9. Здравейте, от скоро имам Д2 99г. 4.2 310 к.с. Миналата седмица заредих климатикаи в началото всичко беше наред, след втория ден, колата започна да загрява и забелязах, че перката за климатика неработи, изобщо невключва. При тест с ваг ком се включи само веднъж, и сега продължава да невключва и колата достига висока температура, дори ми излезна грешка 17927 - за налягане на маслото.Има ли вариант да е от управлението, защото перката трябва да включва и при загрял двигател без климатик. Благодаря.
  10. Здравейте, тъй като имам същия проблем, знае ли някой на кой канал се променя стойностама 00160. Благодаря
×
×
  • Create New...