Jump to content

Nikolay Yordanov

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Локация
    Bulgaria, Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Nikolay Yordanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Горе на блока. Такъв е като на линка мисля...
  2. Виждам , че други неща ви вълнуват. Но все пак , за да съм полезен на някой с подобни проблеми. Първо - диагностиците във Вилхелм Пик в Захарна фабрика, са наистина способни момчета препоръчвам ви ги горещо и по важното, проблема с оборотите се оказа Импулсен датчик , който сменихме. По принцип на двигателя има два такива единият седи горе на блока другият долу, влияят се от температурни разлики и са ключови, за добрата работа на двигателя. Препоръчително е да се сменят с оригинални на BOSH. Сега колата работи като нова. Оборотите са стабилни и има мощността която имаше. Всички останали части които смених са си чисто набутване... Но здраве да има!!!
  3. Коя бобина ? Запалителната ли ? Хм ... Интересно предположение
  4. Здравейте колеги, карам една вече старичка А3 ка 1,6 AKL мотор 101 коня от 98 година. Преди известно време, след като премахнах вече запушеният катализатор и я покарах без, започнаха проблемите. Обороти, мощност и тн. Съответно и аз започнах по веригата да сменям части. До тук съм сменил: Дроселова клапа, дебитомер, кебели на свещи, свещи, ламбда сонда, всички гърнета, водна помпа, ремъци , ролки, съединител, рейка, цялото окачване / последните, защото си бяха за смяна и все с оригинални части. Във връзка с работата на двигателя обаче, след всичко това колата продължава да няма мощност и да върви като запушена с обороти колебаещи се между 950 и 1200. Сега съм насочил вниманието си към стъпковото моторче и бензиновият филтър. Възможно ли е там да е решението на тая драма или има и други скрити камъни? Адаптацията на дросела и ламбда сондата , чистенето на грешките и тн са вече направени. Но колата работи с непостоянни обороти и няма мощност.
×
×
  • Create New...