Jump to content

kras4o_1996

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 ALT 2.0 130 hp

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kras4o_1996's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен чека си светеше и преди да сложа ГИ. Гасил съм го много пъти, но все светваше отново, докато онзи ден си огасна сам и досета не е светвал. Няма записани никакви грешки но преди два дена като я запалих светнаха доста лампи: спирачки, абс, това за ръчната, но то мигаше, а не светеше постоянно, както когато ръчната е дръпната. Огасих колата и всичко огасна. Сега единствено от време на време есп-то светва, стои извесно време и огасва. Вече не знам какво и става на тази кола....
  2. ESP свети, не ЕРС. Благодаря, а кои маркучи по-точно трябва да погледна?
  3. Здравейте, колеги, от известно време имах проблем с колата: от време на време (не постоянно) се давеше щом подам газ. Подозирах, че става въпрос за дебитомер, защото имаше и чувствителна загуба на мощност, но докато намеря време да отида в сервиз, един ден не можах да запаля, докато не откачих дебитомера. Затова карах няколко дена, докато ми доставят дебитомер, с откачен такъв и странното е, че през това време постоянно ми светеше лампата за ESP (откакто съм купил колата от време на време пресветваше за различни продължителности от време). И така доставиха ми поръчания дебитомер и нов въздушен филтър и право в сервиза за смяна. Веднага огасна лампата за ESP и първите два дена всичко изгеждаше наред. Но последните дни въпросната лампа свети нонстоп (както когато карах с откачен дебитомер), като единствено огасва за броени секунди, от време на време. Днес пак на няколко пъти, при подаване на газ, колата се задави, но след това всичко си беше нормално (с изключение на светещото ESP). Някой има ли предположения какво може да се случва? Дали новият дебитомер е нещо дефектен, или пък възможно ли е буксата да прави някакви проблеми? Ще съм изключително благодарен на всякакви предположения и препоръки. P.S. От както съм купил колата свети и чек-а, но навсякъде където съм ходил не можаха да разберат от какво е, и единственото, което ми казаха всички, е че дава грешка за бедна смес. Колата е с монтиран газов инжекцион, но чека светеше и преди това. Благодаря предварително!
  4. Продавам 4 броя чисто нови летни гуми Radburg c DOT 0517. 225/45/R17. Цена: 70 лв/бр.
  5. Здравейте, колеги. Някой има ли идея от къде мога да си закупя щека за измерване на нивото на маслото за ALT двигател със следния номер 06B 115 611 J ? Търсих на много места, но не се предлага. Ще съм много благодарен, ако някой знае. Благодаря предварително.
  6. Продавам джанти с летни гуми от Ауди А4. Джантите са 17 цола, 5х112 междуболтово, размер на гумите 225/45.
  7. Дава, че има бедна смес. За ламбда сондата ми казаха, че са я замерили и работи в нормалните граници...
  8. Здравейте, колеги. От скоро и аз съм собственик на гореспоменатия автомобил. Още като го купувах първото палене беше трудно, но човекът, който беше с мен ме увери, че проблемът е от свещите. Направих му пълно обслужване(масло, ремъци, ролки, водна помпа, свещи ,накладки) и проблемът с паленето изчезна. После обаче светна лампата за чека. Карах я на няколко места, но всички отговори бяха различни(лабда сондата работи в норма, но дава грешка, запушени дюзи, дебитомер). Последно ми изчистиха дебитомера и махнаха грешката и сега чакам да видя дали пак ще светне. Проблемът обаче е, че днес при първото палене за деня колата пак изгасна. Започна да тресе и не реагира при натискане на педала на газта изобщо. След няколко секунди работа на място при подаване на газ при второто палене се оправи и тръгнах и само около 100 метра леко придърпваше. После нямаше проблеми. Не съм имал проблем с оборотите. Също усещам, че колата не ускорява така както би трябвало. Леко мудничка я чувствам на моменти. (все едно не е 130 конски сили). Някакви идеи какво може да се случва? Ще съм много благодарен на всякъкви съвети. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...