Jump to content

ganchosub

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    нищо

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ganchosub's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ходих на оглед преди месец в официалния сервиз Автотехника споменаван по-горе. Диагностика + проверка по ВИН беше 70 или 90лв, самата проверка продължи около 25 мин. Ако не бях помолил нямаше да махнат кората под двигателя за да погледнем отдолу. Продавачът познаваше всички там и не знам дали заради това, но също пропуснаха да забележат някаква счупена пружина на предно дясно колело, чиято смяна после в комплект с лявата ми струваха 500лв.
  2. Аз също искам да препоръчам Das Auto Service. Бях там за диагностика преди покупка на автомобил. Около 90 мин оглеждаха колата подробно и професионално. В крайна сметка се отказах от нея, но ако харесам друга пак ще отида там за оглед и евентуално бъдещо обслужване.
  3. Благодаря за отговорите. За добро или лошо негативните коментари дойдоха по-късно, а аз избързах и ходих да видя колите. Първата наистина е с позахабени пластмаси и няма да ми е приятно да ги гледам всеки ден. Втората, обаче имаше една-две приемливи за мен забележки. Доста идиотско, но въобще не видях това с километрите. Светеше лампата на ДПФ-а. Предната броня е за смяна, но продавачът каза, че каското ще я покрие. Все пак запазих час в сервиза на Райно за диагностика и ще видим кое как е.
  4. Здравейте, Какво мислите за тези 2 обяви: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11487236787373320&slink=1vbfp0 http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11485793116432355&slink=1vbfp0 За момента съм се спрял на този двигател с ръчни скорости. Януари 2008г са, дано са с безпроблемната помпа. Във втората обява само на волана пише Sline, не е ли странно това, може би е сменян? Ако ми харесат на живо, задължително ще ги водя в сервиз на диагностика. Мисля, че има колега от форума с добри отзиви, ще потърся контакти. Благодаря.
×
×
  • Create New...