Jump to content

nedqlkow

Members
  • Мнения

    50
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Не шофирам

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

nedqlkow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря ти По телефона казаха, че тази цена е за всичко. И на мен ми се видя бая евтино, затова реших да отворя темата.
  2. Доколкото разбрах, по телефона са казали, че цялостна смяна на маслото с масло от тях, което трябва да се сложи в тоя тип кутия е около 150-160 лева с труда. И от двата сервиза твърдят, че използват машина, разликата е в това, че в Джемини можеш да останеш и да наблюдаваш как се случват нещата, а при Дунев просто ти казват да минеш след 5-6 часа да си вземеш колата.
  3. Здравейте, в съвсем скоро време на баща ми му предстои да направи цялостна смяна на маслото на автоматичната скоростна кутия. Ориентирали сме се към 2 сервиза в София - Джемини и Дунев Мотор Спорт. Това, което ме озадачава обаче е разликата в офертите на двата сервиза за на практика една и съща услуга. Посредством консултация по телефона, от Джемини ни казаха, че услугата ще струва около 150 лв(смяна с тяхно масло + труд). В същото време от Дунев Мотор Спорт, пак посредством разговор по телефона, разбрахме, че за услугата се заплащат 460 лева, отново с масло от тях и труд. От къде идва тази разлика? Нещо на мен ли ми убягва или при едните цената е x3 за една и съща услуга? Като цяло някой може ли да сподели някакви отзиви за Gemini? Защо цената им е толкова по-ниска?
  4. Благодаря ти. А при A4-ката, 1.8T, знаеш ли кой е производителят?
  5. Благодаря ти, но по-скоро ме интересуваше какво им производството. Иначе успях да намеря информация относно броя скорости
  6. Здравейте, интересувам се от информация относно автоматичната скоростна кутия на Ауди А3 в периодът 1998-2003г. Каква точно е тя, някой може ли да ми каже?
  7. Веднага му пускам ЛС. Благодаря Първо благодаря ти за отзива. Годината толкова не ме притеснява, стига да е качествена кола. Дали ще е 2001-2002 или 1997-1998 не е такъв проблем, стига да си заслужава да си дам парите за конкретния автомобил. Иначе ясно е, че никой не може да ми каже какво ще трябва и дали ще трябва да ремонтирам, аз не очаквам такова нещо. Това, което ми се иска да разбера е общото впечатление на хора, които са карали някога или в момента карат такъв автомобил. Дали са доволни, дали съжаляват, че са го купили, дали са го ремонтирали много, как върви, общо взето всичко, което сметнат за необходимо да споделят. Просто съм написал тези мотори, които ми бяха препоръчани преди време. Не съм казал, че трябва един човек да ми напише съчинение-разсъждение върху всички мотори. Далеч по-голям е шансът да получа отзив като изброя 5 мотора и се надявам да попадна на някой, който е използвал 1 от петте, в сравнение с това да напиша 1 мотор и да се надявам точно човек, който е имал такава кола да отвори темата. Да, аз просто копирах предното мнение в другата тема, затова са си останали тези години, тъй като тогава умувах и върху варианта A6, но той ми е извън бюджета. Както написах към колегата, не ме притеснява дори годината да е 97-98, когато говорим за автомобил, който си заслужава.
  8. Да, има около 4500 теми, които отговарят на етикет ''автоматик'' и още толкова, които отговарят на етикет ''A4''. Прегледал съм това, което съм успял, а дори да искам да прегледам останалото, нямам това време. От тая гледна точка не мисля, че съм задал някакъв невероятно труден въпрос, който изисква решаване на теореми. Попитал съм за впечатления относно моделите на хора, които ги карат/са ги карали. Едва ли ще затрудня някой да ми напише 5 изречения с впечатления.
  9. Здравейте, тъй като вече отворих преди време подобна тема, ще пейстна първото си мнение, тъй като то не се е променило от онзи момент до днес: Новото изискване, което ми се струва, че искам да добавя е, че предпочитам колата да е бензинова. Защо отварям подобна тема още веднъж? В предната тема ми стана ясно, че моделите, върху които е хубаво да се концентрирам са 1.6, 1.8, 1.8T, 2.4 или 2.8. Изключително съм благодарен, за което, но ми се иска да науча малко повече информация относно въпросните модели, моторите им, скоростните им кутии и като цяло общи впечатления за вариантите. Тъй като все повече наближава моментът, ми се иска да съм възможно най-подготвен, когато дойде време да действам. Ще ми бъде от полза всяко едно мнение, било то недостатък или предимство. Благодаря ви
  10. Тъй като ми се иска да е по-мощна, по-скоро бих заложил на 1.8 и 1.9 вариантите. Благодаря
  11. Добре. Значи търся първите 4 варианта.
  12. Разбрах. Значи ще търся изцяло кола с типтроник.
  13. Да разбирам, че типтрониците са тези кутии, които са по-здрави, така ли? Тоест да се целя към такава?
×
×
  • Create New...