Jump to content

mahoki

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 b5 1.9tdi

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mahoki's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, колега! Видях, че преди време си имал проблем с помпата за заключване на ауди а4. Може ли да ми кажеш как става замяната с такава от голф 3? 

  2. Здравейте, и аз като много от вас имам проблем с вакуум помпата ( ауди а4, б5)8D0862257 B. Малко история и на моя случай- след отваряне на помпата установих, че е счупила графитните лопатки. Взех друга помпа и извадих само колелцето, но след няколко успешни опита за заключване, помпата счупи и това колелце. Установих, че работи по-дълго време от нормалното и част от вратите се заключват по-бавно от другите. Прочетох, че има два кръга -1-ви шофьорска врата и резервоар и 2-ри кръг- останалите три врати. При мен по-бавно се затварят трите врати- явно има проблем с вакуума на някоя от тях. Въпроса ми е , дали може да се прехвърли само моторчето от голф или пасат при положение, че помпата е с два изхода за маркучи, а при изброените коли е с един? Благодаря!
  3. ходих на майстор и излиза , че имам проблем в модула за заключването
  4. Здравейте! Имам проблен със заключването на багажника а4 б5 фейслифт. Вчера си оправих не работещите копчета на багажника, но установих , че при заключване на колата от копчето на ключа или от алармата, багажника продължава да се отключва от копчетата. Къде да търся проблема, явно постоянно има ток до тези копчета и те дори и на заключена кола остават работещи?
  5. Здравейте! Става въпрос за ауди а4 ,б5 1.9тди афн,110к.с 99г.Маховика на съединителя е сменен с твърд и от 10-тина хиляди км се появи шум в задната част на скоростната кутия- така го чувам като застана под колата. Когато се натисне съединителя шумът изчезва, точно на мястото на зацепване започва да се чува отново. Ходих на различни майстори и мненията са различни- лагер на съединителя или скоростна кутия.Някой имал ли е такъв проблем и какво ще ме посъветвате да направя? Благодаря!
×
×
  • Create New...