Jump to content

michorov98

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW PASSAT 1.9TDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

michorov98's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добър вечер колеги. Ориентирал съм се към Ауди 1.9тди 90-то коня, рових доста по интернет и по форумите но не срешнах нищо достатъчно изчерпателно и актуално. И затова реших да се допитам до вас,потребителите на този форум.Та въпросите ми са няколко : какви са слабостите на модела от страна на купе и мотор, също какво трябва да гледам при закупуването на автомобил,най-точно казано с какво може да се отличи "читавия" екземпляр. Тъй като не разполагам със солидна сума (4000лв) в която разбирасе причислявам разходите за обслужване,номера и прочие след закупуването,ако може вие като хора които си имат повече култура в тази област да ми препоръчате нещо, да ми дадете някъкъв съвет. Благодаря ви предварително ! Извинявам се предварително ако съм объркал мястото за темата нов съм по форумите.
  2. Добър вечер колеги, насочил съм се към Ауди а3 1.9тди 90-то коня, доста поразгледах из интернет но срещам все стари постове и теми, та така реших да попитам за по-актуална информация. Така значи не разполагам със солидна сума за кола, и затова реших да се допитам до вас, интересуват ме неща от сорта на :слаби места, които да гледам при закупуването на кола, някаква ориентировъчна цена на обслужване, както и с разполагаемите 4000 лева бих ли попаднал на добър екземпляр? Благодаря ви предварително ! Да се уточня в тези 4000 лева бих искал да вкл. нормалното след закупуване обслужване номера еко такса при не регистриран екземпляр.
×
×
  • Create New...