Jump to content

Fantadizzy

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a8 3.3

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Fantadizzy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте Преди няколко дни реших да вкарам колата за смяна на масло и ангренаж ... и се оказа че "паразитната ролка" я няма никъде и е спряна от производство. Звънях в АУДИ и къде ли не всеки вика "не мога да ти помогна, оправяй се" Монтьора вика, че не искал да слага новия ремък на старата ролка 😕 https://prikachi.net/image/rolka.NUzZq Това е ролката която се издирва. Та търся някакво решение Моля за помощ.
  2. Fantadizzy

    Проблем с волана...

    Смених бушона който е 1 ампер с 5 и се оправи Колега казвай къде и кога и идвам да черпя ! Звънях в сервиза да им кажа и ми викат ми то няма бушон с 1 ампер ... разгледах бушона жицата му е толкова тънка че ми трябваше 1-2 минути да се взирам че да видя жица дали има или е скъсана ... Странното е че на пластмасовия капак за таблото където пише кое за какво е на немски на мястото за този бушон бяха задраскани 5ампера и написали 1ампер ...
  3. Fantadizzy

    Проблем с волана...

    Нещо ги гледам някои бушони по схемата са примерно 15 а те са 20а
  4. Fantadizzy

    Проблем с волана...

    Ами на място е и е здрав
  5. Fantadizzy

    Проблем с волана...

    Не всичко си работеше копчетата по волана клаксона само вратите бяха заминали всичко си работеше и след като смениха вратите плафоните спряха да работят ... беше изгорял бушона и сложих по-голям и се стопи на другия ден и започна да ми дава че вратите са отворени на таблото а те не са и след като оправиха плафоните спряха да работят копчетата по волана но на таблото още показва че като отворя шофьорската врата и четирите са отворени а като отворя друга дава че три са отворени без шофьорската Общо взето в сервиза ме изкараха лъжец че съм докарал колата с проблем а е имало и друг и искам да ми го оправят без пари ...
  6. Привет колеги! Проблема ми е следния: След удар във вратите те ми бяха сменени но плафоните не светеха и ми даваше на таблото че са отворени вратите ... закарах колата допълнително на сервиз оправиха плафоните но копчетата на волана за радиото спряха да работят. В сервиза ми казват че не било от тях а от преди да им я докарам така... А си работеха предния ден. Та въпроса ми е от какво би могло да се случи това (клаксона работи)
×
×
  • Create New...