Jump to content

georgiatanasov1986

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 2.5tdi

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Бургас

Последни посетители

336 профилни разглеждания

georgiatanasov1986's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Моля модераторите да преместят темата в друг раздел ако може?
  2. Ако ви трябва нещо от моята пишете на лични. Audi 2.5tdi 150 p.s. 1998г без кожа, ръчна ск. кутия всичко работи без ГНП
  3. Здравейте колеги. Относно ГНП-то електрониката е умряла и още куп други неща. На части дали ще мога да и взема някакви пари? Търсят ли се части вообще за тези автомобили?
  4. Ок но това е на загрял двигател, а на студен? Тогава пали на предварение.
  5. Здравейте колеги. Да ви е честита новата 2017 г. За помпата утре заминава в дизел свят в Бургас. Дано там я вкарат в час. Благодаря ви за помоща. Презацепвах я 3-ти и нищо за предварение показва 7.8 градуса но незнам да ли е нормално и вярно. По принцип колко трябва да е при начално палене студена? Ако знаете споделете. Ако трябва да я завъртим на предварение или закъснение.
  6. Така е колега, но втора ръка не се знае колко време ще работи ипак може да излезе толкова пари. Ако се презацепи наново да може да стане? Преди малко говорих с момчетата и ми казаха че тогава са я обезвъздушили с ръчна помпа която и в момента си е на колата отвили тръбичките повъртяли машко помпили и текнало през всяка тръбичка. Дори и съвсем малко въздух да е имало може ли да не запали ? Този транзистор горял когато нямало гориво в помпата.
  7. Ще се сваля и на ремонт ако ми кажат сума от 2000лева бракувам колата и купувам друга. То колата не струва вече толкова образно казано. Благодаря за обяснинията.
  8. Здравей колега. Питам ако евентоално е задрало това бутало или този клапан за дебита е заминал. Може ли да се разбере по някакъв начин без да се разглобява. Просто питам дали може да се проверят тези неща, защото ако е само този транзистор ще го оправи мой познат ,дето се занимава с ремонт на gsm-ми.Аз лично не съм сигурен какво и е станало. То се вижда че какъвто и ремонт да е ще е след празниците. Този горе в дясно той се бил сменял https://www.drive2.ru/l/2817856/ Тук гледахме кое как с този транзистор. Ако е и с моита помпа по този начин? И тук също И в този форум http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=49535
  9. Здравейте колеги и весела коледа. Извинявам се че пак ще ви занимавам но може ли да се разбере дали това бутало е задрало без да се разглобява? Благодаря предварително.
  10. Благодаря отново на всички които ми помогнаха. Весели празници на всички.
  11. Благодаря ви много за отговорите. Да ви попитам колко парички е този ремонт горе долу? И ако може някой серввиз да ми препоръчате. Благодаря ви отново. И последно този транзистор ли е?
  12. Снимах грешката от диагностиката ако това улесни нещата
  13. Замерихме на буксата има ток. Акумулатора изключихме същата работа. Ако е изгорял вътре някакъв транзистор имало може ли да е от това или грешката ще е друга?
  14. Благодаря колега но не става. Като дам на контакт и мига гръгла жълта лампа като за подгрев.
×
×
  • Create New...