Jump to content

Любомир Ненков

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 Б7 2.0 тди

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Любомир Ненков's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,  имам проблем с една медия, бихте ли могли да ми помогнете?

    0889768905

    20220815_083930.jpg

  2. БЗдравейте, следвах указанията от клипчето и успях да нулирам брояча, но си останаха чертичките и не започва новия брояч...не разбирам какво пропускам?
  3. Благодаря на всички за споделените мнения! Ще го сменя....единствените ми опасения са относно качеството на маслата, продавани в България, но масло на 10г със сигурност е окислено и с фини частици от износването на триещите се елементи.
  4. Скоро купих колата и реших да сменя и маслото на скоростите, но в последствие открих, че в много студените сутрини, веднага след като запаля, трудно влиза първа скорост...и това затвърди решението ми. Мисля, че не е лошо да го сменя, все пак е над 10 годишно вече. Благодаря за интереса и съветите също!
  5. А4, В7 2.0тди е колата, благодаря ви за бързия отзив, клипчето свърши работа! Хубав ден!
  6. Здравейте, бихте ли ми казали какви са подробностите при смяна на маслото на ръчните скорости на В7 2.0 тди? От къде се източва, къде се налива, сменя ли се нещо друго освен маслото и т.н. Благодаря!
  7. Здравейте, бихте ли ми помогнали да нулирам брояча (ако изобщо така се казва), за оставащите километри и дни, до следващата смяна на маслото? Благодаря предварително!
  8. Здравейте, продавам голяма навигация за А3 след 2004 година. В перфектно състояние! Взех я за моето А4, но не става... Купих я за 850лв, ако някой има интерес, звънете ми на тел 0898777050- Любомир Ненков
×
×
  • Create New...