Jump to content

Vladimir Manov

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 2.4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vladimir Manov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, бих искал да попитам какви са симтомите за смяна на тампони на автоматична скоростна кутия, колата е а6 2003 година.Не видях друга такава тема и за това искам да попитам, ако някои знае моля да сподели. Проблема при мен е че някой път от 1 когато вкл на 2 усещам на педала на газта нещо като пукане, но се чува. това нормално ли е ??/
  2. Няма дилема, просто искам да знам как е правилно да паля със спирачка или без като е наравно например.
  3. Въпроса, който ме интересува е дали задължително се натиска спирачка преди да запалиш колата която е автомат и е на Р ( паркинг)?
  4. Термостат братленце
  5. Здравейте, имам следното чудене много си я глезя количката..... Сега карам с мобил 5в40 и си ми взима 2,5 л за 8000 км С Какво ще ми препоръчате друго масло да пробвам , някои ми казват бардал 5v 40, други sunoco 10 v 60???? Колата е 2.4 на газ 170 коня
  6. Здрасти, аз съм със същия мотор моля кажи ми колко ти е горила или хвърляла масло и какво си сменил за да го отстраниш???
  7. Дали е възможно да губя 2 литра масло на 5000 км и причината да е в гарнитурата на капаците?
  8. Бахти смятай, и кво викаш сменяли гарнитура пак същата работа? Но и аз мисля ,че може да е от маслото Каде държиш маслото на щеката посредата ли? Ти с 5в40 ли го караш Бе като си натискаш си гори, май трябва да се примиря????!!!!!!!!! Но ми се иска да знам като нова дали горят.
  9. Искам да питам някой колега със същият мотор колко масло му гори, защото моя каро работа перфектен няма течове отдолу и ми харчи до момента за 3500км 1.7 литра масло . Карам с мобил 5 в 40. Този разход как ви се струва за този мотор на газ.
×
×
  • Create New...