Jump to content

lombert

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    -

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

lombert's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Ходих пак в в D-Bros Automotive-REVO Performance Center, оправиха ми проблема смениха ми гумичките всичко стана за 4 часа. Теча спря. Благодаря Ви за бързия отговор, @FanatikaTm!
  2. Здравейте, хора, Изпаднал съм в следния проблем, преди 3 месеца си взех кола, Audi A4 B8, веднага след като я взех я обслужих в D-Bros Automotive-REVO Performance Center, нялях доста пари в колата да оправя всичко, платих 773лв смяна течност и хидравличен маркуч оригинален. Вчера се качих понеже ми се наложи пътуване, едвам стигнах колата еднам завиваше волана беше твърд и колата виеше. Можете ли да ми дадете препоръка за сервиз, който ще ми свърши работата, без купуването на нова рейка.
  3. lombert

    Хидравликата протече

    Здравей, @nwacorpor, Поздрави от 2020 и аз имам същия проблем може ли да пратиш детайли на човека, понеже снимката е изчезнала вече. Благодаря много, предварително!
  4. Благодаря Ви за отговорите на всички! Да наистина няма много екатри но за 12к толкова. Като оборудване ме отройва, но ще разгледам и други.
  5. Здравейте, искам да Ви попитам за тази обява. Спрял съм се на А3 2008 - 9. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11480596204202715# Събирам информация за колата. Благодаря Ви предварително!
×
×
  • Create New...