Jump to content

emoangeliyn

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А четири и А шеС!

Персонална информация

  • Локация
    Белоградчик/Люлин

emoangeliyn's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При мен го правеше преди да махна оригиналният блоу-офф /710Р/, надува до 1.2 бара и след секунда забива в авариен режим на 0.3. Сложих някакъв китаец и се оправи това.
  2. Много благодаря, ще ползвам тогава моята букса.
  3. Много благодаря, ако имаш снимка може да я качиш, но ако ще се тормозиш да я снимаш, недей. По моя ВИН излязоха три модела, така че, като имам време ще разглобя и ще търся. Това, че не се сваля броня, маска и т.н. обаче много ме зарадва. Поздрави
  4. Цъ, няма смисъл....цялата перка се клати! Мислех за нов, обаче ми обявяват 100+ лв за някакъв твърде китайски, та затова търся ползван. Гледам в Мегапартс има, но основно от 2.5 дизел за около 40 кинта, обаче ни ми се ще да разлобя броня, фарове, маски и да се окаже че не става.
  5. Здравейте, Колата е А6 С5 1.8Т APU 99-та. Проблема ми е, че при включен климатик не се включва малкия вентилатор. Най-вероятно е изгорял, та сега търся втора употреба. Въпроса ми е, дали трябва да търся от същия мотор/купе или са взаимозаменяеми? Благодаря.
  6. Здравейте, Тя е старичка темата, обаче ми е интересно, защото имам същия проблем на '99 A6 C5. Задния плафон не се включва ръчно от бутона на него, но когато светнеш ръчно предният - включва се и отзад. Също така не сработва и при отваряне на вратите с работещи микроключета. А, забравих - лампичките за четене работят като ги пуснеш ръчно. Чудя се, дали не е някакъв проблем, отстраним през ВАГ-КОМ? Благодаря.
  7. С нов термостат определено има някакво подобрение, вечевиждам движение в стрелката за температура на антифриза...е трудно стига до 90 градуса, но определено помогна! Пък и външната температура вече е различна.
  8. Здравейте, Наскоро /преди има-няма седмица/ си купих А4 АФН, температурите в София сте ги видяли при Николчето Станкулова колко са! Та мисълта ми е, че за около два часа каране по софийските задръствания и без въобще да я гася - стрелката не отлепи от 60-те градуса. Парното си духа доволно топло, обаче в един момент си помислих, че датчика за температурата на антифриза е "умрял" или се е разкачил. Купих нов термостат, утре ще го сменя и ще пиша резултата, въпреки, че няма да е меродавно, защото разликата във външната температура е 15-16 градуса по Целзий. Поздрави
×
×
  • Create New...