Jump to content

Daniel Petkov

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Allroad

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

589 профилни разглеждания

Daniel Petkov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Познавам А6-цата от обявата. Колата е на ТИР-аджия, седи по цяла седмица на служебния паркинг във фирмата, която работя. Ако някой има интерес мога да го поразпитам, колата се движи до Кюстендил всяка седмица по 1 път и обратно.
  2. Ходих, но съм си разписал протокол, че получавам 4 еднакви. Любезно ми казаха, че 6 месеца по късно няма какво да направят...
  3. Здравейте, Като си купувах зимни гуми с монтаж в Диана, се е оказало, че едната е Рънфлет. Установих го като слагах летните. Въпросната гума е същия модел, същата шарка, обаче е Рънфлет и е осезаемо по тежка от другите. Размера е 225/55/17. Колата е Олроуд 2001-ва година. Пречи ли това на колата и най-вече на куатрото? Знам, че изглеждам като пълен шаран, ама кой ти очаква да те метнат с гуми за 1200лв. Благодаря предварително на отзовалите се.
  4. Най хубавия мотор е АКЕ 2.5 тди 180 кс, тука всички скачат, ама аз да си кажа според мен.
  5. В събота на едно приятелче на вилата в Сърница, след като се хванахме на бас дали ще мина 10 метра през прясно полятата му нивичка, май излезнаха 2 щайги семе, та после със заравянето повече зор видяхме.
  6. Колега, скачай смело, колата е страхотна и много функционална! Ако ще возиш багаж, спокойно събираш 2 фризера със затворен багажник. Ако ходиш за риба винаги взимаш най-хубавите места защото си проходим. Можеш да водиш девойки по горите, в багажника лягаш напълно изправен. И на най високия бордюр ще си намериш място за паркиране. Спокойно слиза и се качва по стълби ако трябва да избягаш от площада на селски събор. Пълна е с различни отделения и жабки за складиране на опаковки и дискове. Напълно спокойно и закачаш редосеялка на теглича и си бръмчиш картофи. Въздушното окачване е супер, както казват хората, по добре да се люлюш по вълните, от колкото да се удряш в скалите... Та в тоя ред на мисли, какво са 1000 лв. ремонт за на любимата кола, я ти се случи, я не!
  7. Здравейте, Търся капачка за джанта като от снимката. Колата е Олроуд 2.5 2001 ва година. Телефон 0883 75 85 85
  8. Daniel Petkov

    Audi Allroad въпроси

    Здравейте Колеги, След 6 френски коли, изпотрошени по черни пътища около язовири, реших да сменя последния си Ситроен с Ауди Олроуд 2001-ва година 2,5 ТДИ. Обслужих го, както трябва, възглавниците са рециклирани, смених 1 носач и накрайници, направих реглаж, но остана една малко глухо причукване по колата и не знам от къде може да е. Чува се на много леки неравности и като цяло е много тихо, но все пак ме дразни. Имате ли представа от какво може да е ?
  9. Здравей Колега, И аз имам същия проблем със същата кола и предполагам, че е от студът. Като я изгася и запаля всичко се оправя. Получавало ми се е 2 пъти на празен ход, докато я чакам да загрее. Успя ли да откриеш от къде идва този проблем ?
×
×
  • Create New...