Jump to content

valentin93

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ауди а4

Персонална информация

  • Локация
    Полски Тръмбеш

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

valentin93's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Лайсните на предните врати,до праговете които са ?
  2. Лайсни за предните врати,тези които са долу до праговете и тая кора дето е като нож отпред под бронята ?
  3. Загрява на 90 градуса ... но духа слабо топло ... не прави "баня" вътре .... иначе и при малко над 60 градуса почва да духа топло,но сякаш еднакво топло духа и на 60 и на 90 градуса ......
  4. Така,добър вечер първо,колата е ауди а4 комби, 1.9 TDI 200г комби - значи проблема/ите са : Парното в колата не духаше топло и не качваше градуси седеше си на 60 градуса и това е. Така майстора каза,термостат,смени термостата сложи миеле ... колата за 20тина км извънградско вдигаше 90 градуса, НО отново нямаше топло в колата. Идва бута маркучите,каза термостата не отварял единия кръг,пак ще го сменял сиг бил останал отворен поръча друг "по-скъп". Смени го,сега вече и не загрява. Промих радиаторчето на парното,излезе доста мръсотия.Казаха ми,че тя сама се обезвъздушавала. Отново не духаше топло. Следващото имало моторчета клапи под жабката. Свалих жабката, при мен е червено и синьо,синьото движи когато нагласиш климатроника на LOW и се въртеше черченото не се мърдаше грам,след известно бутане ръчкане пръскане със спрей и бутане на букси тръгна,един приятел каза - това е,няма как да не духа топло вече. Уви - не е така,днес при едно ходене и връщане 100км ... колата не дигна повече от 70 градуса ... при връщането ми в града,нарочно я форсирах малко на място и като я задържах 15-20сек на 2 000 оборота,се усети да духа доста топло. НО отварям капака .... отварям капачката на разширителния съд - нито изсъска нито нищо,бутам го,той студен .. а водата с антифриза вътре едвам едвам топла ... бутам маркучите които излизат от изводите за радиаторчето на парното топли,може да се кажат,че и почти парят. Нищо вече не разбирам какво става с тая кола,днес говорих с майстора,да ми сложи пак втория термостат,с него поне вдигаше градуси,дано стане на работа,защото идеите ми се изчерпаха вече. Някой ако има представа от какво е,моля,нека сподели.
×
×
  • Create New...