Jump to content

Daniel93

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Daniel93's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Фаровете на б6-ца ми са сменяни с лед фарове (не от мен), много хубаво светят, но в единия влиза влага. Преди 6 месеца сменях габаритите и при смяната им видях че поставката в която лягат фаровете има едни като скоби с болт които ги фиксират. При мен тези поставки са счупени(точно тези скоби) и предполагам е от това, че за ралика от оригиналните фарове тези са по тежки, а на външен вид не са удряни. Въпроса ми е тези поставки с скобите сменят ли се и дали има начин да ги купя от някъде?
  2. Проблема вече е оправен. Оказа се, че проблема е бил софтуерен, но с обикновените програми не може да се изчисти и открие точната грешка. Беше необходим 4 цифрен код за колата който аз нямах, но беше изкаран(софтуерно) и с него беше изчистена грешката. Ако някой в Бургас или околноста има подобен проблем може да ми пишше и ще дам контакт на човека.
  3. Утре ще ходя да говоря с човек който се занимава точно с такива неща. После ще дам още информация.
  4. За "съжаление" буксата ми е ОК и търсенето продъжава. Самата кутия на имобилайзера в таблото ли се намира, че като гледам нещата са тръгнало към обучаване на ново такова?
  5. Кората я свалих и намерих буксата - зеленото и черното кабелче. Визуално не изглежда да има проблем. Трябва ли да има някакво напрежение което да стига на изводите на клемата да мога да я замеря да видя дали стига ток до нея?
  6. Мога ли да стигна до патрона без да свалям волана? Горната кора я откачих без проблем но долната не излиза.
  7. Направил съм цялостна дииагностика и единствения проблем е този имобилайзер и която не ми дава да я изчистя. Снимал съм и този пръстен, на мен ми изглежда ок.
  8. Здравейте, Имам проблем с имобилайзера. Колата е а4 б6 2001г. 2.5 тди. Имам два огиринални клююча на колата, които никога не са ми правили проблеми. Вчера когато се качих в колата лампата на имобилайзера (тази жълтата с ключето в колата) прочна да мига напрекъснато и след опит за запалване колата прекъсна автоматично след 1 секунта. Пробвах същата процедура и с 2рия ключ няколко пъти, като резултата беше един и същ. Направих диагностика и проблема който ми изкара е следния: Отстраняването на тази грешка не дава никакъв резултат. Пробвах да сменя и батерията на дистанционното, но и това не помогна. Също така пробвах и разкачане на акумулатора за няколко часа - резултат няма. Ако някой е имал подобен проблем нека да сподели или да ми каже какво следва от тук нататък. Има вариант да сменям цялото табло с обучаване на ключовете, но това е краен вариант.
  9. Здравейте, Колата ми е ауди а4 б6 2002г 2.5 155кс ръчка и искам да и сменя километража. Въпроса ми е мога ли да сложа километраж от кола която е била автоматик и дали има възможност за поставяне на километраж от б7-цата който изглежда на външен вид абсолютно еднакъв?
  10. Daniel93

    Color fis display audi a4 b6

    Мога ли да сменя с табло от б7 2.0 TDI ?
  11. Daniel93

    Color fis display audi a4 b6

    И каква сума ти изезе това удоволствие?
  12. Daniel93

    Color fis display audi a4 b6

    Не ставаше въпрос за този руски модул, просто тази снимка ми излезе на 1во място за това съм я качил. Относно закупуването на цял километраж на старо за мен лично не е желателно защото ако се вземе за 100-150 лв. и после се настрои и имобилейзера 80-100лв и нямаш никаква гаранция дали живота на дисплея няма да е повече от месец. Лично аз предпочиам да си взема отделно дисплей, но така както гледам цветните ги има на много малко места и са 400+ лева, което за мен е ненужен разход. Ако някой знае от къде може да се поръча такъв дисплей по на сметка ще се радвам да сподели.
  13. Daniel93

    Color fis display audi a4 b6

    Ходих при техник който ми каза, че може да се замени с такъв диплей, но за жалост такъв цветен никъде не се продава. Таблото до колкото знам може да се смени но трябва да се обучи имобилайзера, защото е вграден в километража, но и такива километражи с такъв цветен дисплей трудно се намират.
  14. Здравейте, Искам да си закупя цветен дисплей за ауди а4 б6 2002г. Въпрос ами е от къде мога да го закупя тъй като в ебай и на повечето такива места продават червените които са, а аз искам да закупя цветния. Прикачвам снимка с дисплея който трябва да е на моята кола.
  15. Здравейте, Искам да попитам какво означава лампата която от известно време ми свети и изгасва и дали трябва да предпирема някакви действия?
×
×
  • Create New...