Jump to content

bigmonza

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a4 quattro 2011

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

604 профилни разглеждания

bigmonza's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Аз на моето А4 края на 2011, quattro, 2TDI, CAGA мотор, проблемът го отстрани като заминих "термостатът ( синьо Т) с номер 1К0 121 113 А" за 32 лв. За повече информация виж коментарът на 4та страница ": On 12/13/2017 at 9:56 AM На мен смяната ми я направиха в радиал сервизът на ботевградско шосе. Ако искаш пробвай там, че много "майстори" не знаят къде се намират стане ли въпрос за по нови коли.
  2. Проблемът го отстрани като заминих "термостата ( синьо Т) с номер 1К0 121 113 А" за 32 лв. Сега само да споделя, че е нормално да падне температурата до 70тина градуса при спускане(все пак няма горене, което да създава топлина). При мен проблемът беше, че като набича парното температурата падаше до под 50 градуса.
  3. Здраст, проблема още не съм го отстранил. Ти сам ли го смени или си ходил при майстор, който разбира от тези коли? Понеже тези от порше ми се струва че не знаят какво правят.

  4. Ясно, то и моята булка предимно в кара Мерси! Аз сега я засякох. Значи за 123км е глътнала 14.7 л гориво, което е 12 на 100. А4 2тди 2011 куатро. Старата ми А3 2006 2 тди спортбек, смуче само 7 на 100 градско, пък и от Порше казаха, че двигателят е много "ефективен" и от тук идва и притеснението ми за разхода и дали не е преебана нещо. Ако може още някой да сподели за разход.
  5. Може ли да ми кажете горе долу какъв разход ви дават колите около 2011, че на мен ми се струва че е ненормално висок разхода. И също така, дали когато сте в покой оборотите на колата винаги ли са ви на около 900 или понякога са и на 1000? Имам чувството, че нещо не е наред с тази кола
  6. Няма ли кой да им обясни на тия лаици от Порше. Няма оправия с тези глупави некадърници. Още се боря с тях да си го подменят за тяхна сметка и вече 5 пъти ми отговориха с един и същ майл. Сега ще ги пусна по пързалката на КЗП.
  7. Здрасти, имам същият проблем със загряването. От ауди не могат да се оправят с това и казват, че е нормално. Виждам, че си отстранил проблема. Дали ще може да ми помогнеш с отстраняването му. Ще съм ти много благодарен :) От къде си? Аз живея в София. 

  8. Здравейте пак, нащтраках малко снимки на двигателя. Може ли някой да помогне каже кой и къде се намира този мъркуч?
  9. На мен не ми се иска да пипам по тази кола. Може ли да ме насочите дали това е проблема и при моя мотор. Също така, лесно ли се сменят тези устройства? Може ли линк към часта?
  10. Здравейте, имам същият проблем. Бях постнал в грешна секция на форума. Ще копирам това, което бях написал тук: Здравейте, нов съм във форума. Скоро взех Ауди А4 quattro 2TDI 2011 края, 8K2BA от Порше България. Само да вметна, че имам Sportback A3 2 TDI 2005 края. Имам следният проблем, паля колата и тръгвам климатикът\парното си е включено. Колата не може да загрее. Ако климатикът\парното е изключено, колата загрява много бързо до 90. При включване на парното при 90 градуса колата се охлажда чак до 50 градуса. Откарах я в порше, че има 6 месеца гаранция и от там ми казаха, че на колата всичко й е наред и че е нормално при температури под +10 градуса на околната среда да пада температурата, понеже двигателят е много ефективен. Колата смуче по 10-11 литра на 100, като не е загряала/засякох я\. За сравнение, спортбекът няма този проблем т.е. при -10 с парно на макс, температурният датчик не мърда от 90 гр. И разбира се харчи 7 на 100. Отделно съм отнесъл проблема до централата на Ауди и централата на ВАГ. Аз си мисля, ако се съберем и открием проблема, да им заведем едно дело за неспзване на гаранцията. Ще пусна и клипче при работа на място при -15 гр. И в движение. 21 минути е, като в първите минути е с изключени парно, а след това 10мин и 20 сек го включвам и се вижда как пада рязко: Благодаря Ви предварително. От ВАГ са ми изпратили проблем до Порше България и разбира се отговорът е същия: Уважаеми ********, Пиша Ви във връзка с Ваше оплакване, изпратено до Ауди АГ относно автомобил Audi А4 с номер на рама **************************. Информацията, която давате за автомобила и сервизните услуги са от огромно значение както за производителя Audi AG, така и за нас, като официален вносител на Audi за България. Искрено съжаляваме за проблемите, възникнали с автомобила Ви. Според информацията, предоставена ни от производителя Ви информирам: Поради подобрение на коефициента на полезно действие на двигателя в зависимост от начина на управление на автомобила като например ниски обороти или натоварване се отделя по-малко топлина към антифриза. При ниска външна температура охладителната течност не достига 90°. Според производителя ниската температура на охладителната течност не оказва влияние върху продължителността на експоатация на двигателя. С пожелание за лек и успешен ден, ************************ Поздрави / Best regards ********************* Warranty ------------------------------------------------------------ Porsche BG EOOD Business Park Sofia, Mladost 4 Building 7B, Floor 4 1766 Sofia, Bulgaria
×
×
  • Create New...