Jump to content

empy

Members
  • Мнения

    344
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    БГБ § АЗЕ

Последни посетители

1546 профилни разглеждания

empy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Щом задаваш такива въпроси, няма смисъл да се хабя да отговарям.
  2. Ниссенс сложи колегата ми и е доволен. Има една тапа- тя е за ръчни кутии- маха се ако си автомат- да не се чудите за какво е- за охлаждането на кутията.
  3. empy

    Парктроник

    http://double-din.bg/Optichen-Video-Parktronik-za-Navigaciia-Multimediia-Dvoen-Din
  4. empy

    Audi A4 B6 екстри

    Имаш опция за алтернативен китайски модул с изведен някъде до предното стъкло стърчащ датчик, но ще се наложи с алтернативен бутон на скрито мясот да го активираш модула (може и без бутон).
  5. empy

    Audi A4 B6 екстри

    Трябва предно стъкло с елхроматично огледало със сензор за светлина, допълнителна секция към ключа за фаровете с реостат за ON/OFF позиция, малко окабеляване и кодиране с VCSD.
  6. empy

    Audi A4 B6 екстри

    За тази екстра ти трябва много повече от софтуер.
  7. От масовите в клас Ц- Passat CC, Audi A4/B7.
  8. Като ирационална личност, аз бих поставил и един въпрос, който на мнозина ще се стори странен, но на теб 4Ф- ката харесва ли ти външно? За мен единственото по- грозно Ауди от 4Ф е Ц5. Б8 е по- тясна като интериор (поне такова е усещането, иначе като цифри обема вътре е сходен), вози по- твърдо от А6- цата. И въпреки това аз никога не бих купил 4Ф- много ми е грозна
  9. empy

    Audi Delta CC в Б3-ка

    Изключително лоша опция.
  10. empy

    Андроид радио за а3

    Мултиволана работи отлично с андроида
  11. Не са! На Б6 изваждаемата част с пластинките за плафоните е с външни видими кабели, за Б7 са цели медни писти, заляти с пластмаса. и едното иска да се пили, за да влезе в другото, иначе цялото тяло от Б6 пасва в капак на Б7.
  12. Ако си готов да дадеш 14-15000 за Б7- ца, мисля да продавам моята(и А6-цата, и Полото, но те не са интересни). Накратко- изсипал съм около 10 000в нея (2.0ТФСИ, куатро), за да е в безкомпромисно състояние. Май ми омръзна твърде бързо
×
×
  • Create New...