Jump to content

TsPetrov

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Локация
    Пловдив

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

TsPetrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, Продавам следните части: - Динамо 70лв. - Компресор климатик 80лв. - Вакуум помпа 70лв. - Вакуум клапан турбо 40лв. - Дясна врата 40лв. - Глава 70лв. - Кутия за въздушен филтър 15лв. ekstraboy@abv.bg 0883383658
  2. Здравейте колеги. Днес си закупих ново копче за заключване на Ауди А3 8P , тъй като старото вече беше доста захабено. Още при закупуването забелязах, че липсва централната пластмаса за подсветката или евентуално диода който свети в червено при заключени врати, но въпреки това реших че ще мога да го взема от моят бутон. Поразгледах го и не виждам как мога да го отворя без да го строша за да взема въпросната пластмаса за подсветката, някакви идеи ?
  3. venvit, извинявам се за късния отговор, но при мен нямаше подобрение от предприетите действие и все още си свети по-слабо от нормалното. Мога да направя разлика, тъй като старото ми Ауди а3 8L светеше точно както трябва и мога да кажа, че светлината беше доста по-силна и приятна. Това което предстои да направя е да сменя реле 382 с код 4D0 907 131, за което доколкото касае осветлението на купето и след това ако има подобрение ще пиша тук.
  4. Колеги, за да не пускам нова тема пиша тук. Ауди а3 8L, осветлението на цялото табло свети една идея по-слабо. От къде да започна да търся проблема. До момента съм сменил ключа за фаровете с идеята да пробвам с друг потенциометър, без резултат.. пак свети по-слабо. Комфорт модул ли да проверявам или някъде другаде да търся... предположение ?
  5. Някаква идея за конкретна добавка, подходяща за тази кутия ?
  6. А къде точно е позиционирано въпросната пластмасова част ?
  7. Реално и аз доста време я карам така, но определено с километрите и самият шум се засилва... Реално аз се опитвам да разбера заслужава ли си сваляне на кутията, подмяната на тия лагери и нейното качане пак. Като цена имам предвид. Иначе съм почти сигурен, че колата ще изкара още дълги километри така, но не ми се иска, защото всеки автомобил си има нужда от своята поддръжка. Ако има някакво развитие при мен ще пиша тук.
  8. Здравейте, и аз имам същите симптоми. При палене има едно леко зачудване, както и на празен ход има леко претрисане долувимо само ако се фокусираш и чакаш да го усетиш, също така при съвсем лека газ и плавно качване на оборотите при ход между 1000 и 2000 се усеща съвсем леко придърпване, което пак ще усетиш ако внимаваш за него. Трябва ли да търся причината във въпросните О-пръстени или някаква настройка на дюзите ?
  9. Колега, има ли някакво развитие по твоят въпрос? При мен има същите симптоми, но по-скоро не бих го описал като тракане, а стържене, което при натиснат съединител изчезва. Лошото е, че след известно каране /не много спокойно/, започна да се чува и на свободна при качване на оборотите до 2000 и падането им до 840. Това което на мен ми казаха е аксиален лагер и/или лагер на някакъв си вал.
  10. И все пак, за да е от полза на някой, който попадне в моето положение: При всички изгубени ключове на автомобил с имобилайзер решението беше 150 лв и 2 часа работа... пичът се занимава с това, без да разглобява и сваля каквото и да било от колата ми направи нов ключ! тел: 0885155059 , от Пловдив е момчето!
  11. За да не създавам нова тема ще пиша тук! Загубих си ключа, нямам резервен, не знам и пин, когата е Ауди А3, от вчера стой паркирана пред нас, можете ли да ме насочите към някой ключар в Пловдив, който да ми реши проблема... и ориентировъчна цена ?
×
×
  • Create New...