Jump to content

matey75

Members
  • Мнения

    143
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно matey75

  • Рожден ден 21.01.1975

Друго

  • Kaра
    А4 1,8 quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Панагюрище

Последни посетители

1647 профилни разглеждания

matey75's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. matey75

    дали е от студа?

    Днес няма проблем, обаче е - 13 само, а не -20
  2. matey75

    дали е от студа?

    Вчера сутринта при - 19,6 градуса колата запали без проблем. Обаче след като вдигно около 65 градуса пуснах парното и ........духа студено. Течноста в казанчето башахванала леко скреж. Прекарах колата на слънци ислед акато се нагря, парносо се оправи и духаше топло. Смених течноста, налял съм около 2 литра концентрат. Днес при -20 също запалих от раз, но след това отново парното не искаше да духа топло, въпреки,че колата превключо сама на газ/нагласена е да превключва на 30 градуса/. Прекарах е пак на слънце и след около час е запалих отново. Първо отново духаше студено после парното се оправи. Възможно ли е това да е от студа или е нащо по колата? Днес течноста си беше течна.
  3. аваста хвана някаква гад! инече сайта е полезен
  4. а има още почти 10 месеца до края на годината
  5. и на арменския поп да се оплаче. Нарушителите ва ЗДвП - "ниско и равно". а който кара след употреба на алкохол - в пандиза. Нашия съд вече прати няколко джигита в пандиза. не е нормално просто в един 20 хиляден град постоянно да хващаме хоро с над 1,2 промила. Поне двама са в седмицата. Не пожелевам на никой да среща такъв водач на пътя си.
  6. БЛАГДАРЯ МНОГО Утре по светло ще огледам нещата. Хубаво е когато има и снимки.
  7. Моля пратете ми линк към темата на АЗИС
  8. Не ми работи блокажа на дифа. Гледах под задната седалка където е блока за управлението му и всичко според мен е наред. Може дами дадете съвет? Благодаря предварително!
  9. това беше в сверата на майтапа. Спирайте защото не се знае кой търсят и в каква ситуация ще попаднете. Когато ви спират, обърнете внимание на униформата на полицая - не е задържително да е с жълта жилетка и бял чохъл, но няма униформа с маратонки! На полицай с маратонки не спирайте, подминете ги и се обадете в най близкото районно.
  10. спирайте бих ви препоръчал. Не се знае някой колега да не е с лек спусък и да не стигне до изпускане в гащите
  11. не знам само, кой е селяндур, но ми е интересно защо на някои хора думата полицай им действа първосигнално зле. Може би си имат проблеми със закона, но това си го знаят те. Всеки плюва полицаите, но като му припари под крачетата пак при тах отива да се оплаква.
  12. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ !!! ПОЖЕЛАВАМ ВИ,ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ И ПО МАЛКО, НО ПО ДОБРЕ ПЛАТЕНА РАБОТА! ;) И НАЗДРАВЕ
×
×
  • Create New...