Jump to content

mladeng

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mladeng's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. mladeng

    Проблем с Concert 2

    Проблема беше в това, че радиото не беше свързано по правилния начин по can и затова нямаше комуникация с колата. Това, което трябва да се направи е да се свърже с кабел от таблото до радиото. Най-добре се свържи с колегата bsdnikolov да те ориентира по-точно.
  2. mladeng

    Проблем с Concert 2

    Колегата bsdnikolov ми помогна и решихме проблема. Точно от комуникацията по can беше.
  3. mladeng

    Проблем с Concert 2

    Благодаря на колегата за бързата реакция. Вчера се видяхме и се оказа, че колата фабрично е излязла без плейър, а плейъра ми е слаган допълнително и не е свързан към шината на колата както и волана е сменян и бутоните не са му свързани към шината. За щастие лесно ще се оправи. Благодаря отново на колегата, @bsdnikolov !
  4. mladeng

    Проблем с Concert 2

    Здравейте! Имам следните проблеми с Concert 2 в А4 б7: На дисплея до километража не се появява информация за това, което свири в момента, а най-горната секция е празна. Не светят бутоните на радиото, освен дисплея му, когато съм на фарове или габарити и понякога самото радио се изключва докато си работи за известно време. Не може да се управлява от бутоните на волана, но това може и да е проблем на бутоните. Дайте някакви идеи какво да направя. Може ли да се ремонтира или да търся да си взема друго такова (искам да си е оригинално, за да си запазя интеграцията с колата). Изобщо проблемите дали са от плейъра или може да са от нещо друго. Благодаря предварително!
  5. mladeng

    Проблем с Concert 2

    Здравейте! Имам следните проблеми с Concert 2 в А4 б7: На дисплея до километража не се появява информация за това, което свири в момента, а най-горната секция е празна. Не светят бутоните на радиото, освен дисплея му, когато съм на фарове или габарити и понякога самото радио се изключва докато си работи за известно време. Не може да се управлява от бутоните на волана, но това може и да е проблем на бутоните. Дайте някакви идеи какво да направя. Може ли да се ремонтира или да търся да си взема друго такова (искам да си е оригинално, за да си запазя интеграцията с колата). Изобщо проблемите дали са от плейъра или може да са от нещо друго. Благодаря предварително! Моля да изтриете темата поради дублиране.
×
×
  • Create New...