Jump to content

Metka

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Metka

  1. Metka

    Boostmeter щуцер

    Аз съм със същия двигател само че без чип. Също съм с щуцер от ЕГР - а и при изкачване на горнище ми дава около 1,3-1,4 bar., а при нормално каране 0,9 bar., не съм проверявал чрез вагком просто информативно ..... Относно въпроса за съжаление нямам отговор, дано някой по компетентен се отзове.
  2. Аз също подкрепям ATE - то, със същите дискове и накладки на марката нямам ядове, а вече карам 3 - та година. Както казва колегата важно е да се сменя спирачната течност и да се внимава с карането поне 300-400 км. Според мен не е излишно и да се рециклират спирачните апарати.
  3. Здравейте приятели! Реших да си подобря аудиосистемата на Ауди А3 8л.Търся качествено съотношение между високи-средни-ниски честоти, като баса тук също да присъства.Колата е със CD Pioneer DEH-X6800DAB и имам следните въпроси: 1.Мнение за тези говорители https://www.avitel-bg.com/hertz-dcx-165_2-way_16_5cm 2.Колко квадрата трябва да бъде плюсовия кабел ? 3.Субуферът ще е със следните параметри: обем 8л. и 20 см. високоговорител тъй като ще е на мястото на оригиналния суб.(върху арката на левия калник),моля за мнение https://www.avitel-bg.com/hertz-es-200-5 4.Какъв и колко W да бъде усилвателя? 5.Предложение за някой който изработва бас каси?
  4. Благодаря ви за информацията!☺
  5. Колега мисля че Power Discа не е керамичен,имах в предвид накладките. Благодаря за отговора.
  6. Здравейте! Знам че доста е писано по тази тема,но искам да съм сигурен в това което ще сменя. И така дойде времето да си сменя спирачните дискове заедно с накладките и спирачната течност.Насочил съм се към производителя ATE.Имам следните въпроси: 1) Заслужава ли си да купя Power Disc и дали повече износват накладките? 2)Какво вие мнението за керамичните накладки и спирачната течност ATE SL.6 DOT4 1л.? 3)Или да сложа обикновените дискове и накладки + горе споменатата течност на ATE? Audi A3 1.9 TDI 2002г.
  7. Здравейте,за да не отварям нова тема ще използвам тази на колегата!Реших да боядисам спирачните апарати,но съм пред дилема какъв цвят да са,знам че това е до "вкус" но все пак реших да ви помоля за мнение!? Също така ако може да ми обясните стъпка по стъпка как протича самото боядисване,трябвали да се нанесе грунд,каква боя трябва да използвам,нужен ли е лак..?Джантите са OZ ULTRALEGGERA сиви,колата е Audi A3 8L(ако има значение) също е сива.
  8. Добре,благодаря ви за инфото!
  9. Може ли да ми обясниш къде трябва да се свърже тази букса и дали след свързването ще тръгнат задните тонколони?
  10. Каква е процедурата дали няма да се справя сам или не е толкова просто както си мисля?
  11. Ако става въпрос за тях,там свързах усилвателя.
  12. http://www.technopolis.bg/bg/CD-DVD-car-receivers/Car-receiver-JVC-KD-X342BT/p/300107
  13. Колега това е сд то не видях някъде да пише rca preout!??
  14. Става въпрос за А6
  15. А може ли да ми кажете къде се намира усилвателя и как да свържа кабелите за да тръгнат тонколоните?
  16. Здравейте! Сменилсъм оригиналното радио с афтърмаркет CD,суб+усилвател. Въпросът ми е защо не свирят задните тонколони,възможно ли е да има фабричен усилвател?Колата е Ауди А6 c5 99г.седан фабрично с чейджър но не е Bose!
  17. Metka

    Счупена задна пружина

    Решен е проблема благодаря ви!
  18. Здравейте! Решилсъм да подобря изпускателната система,но не съм запознат с нещата.Целя по плътен звук и добър външен вид,катализаторите са махнати.Какво е вашето мнение и дали е възможно чрез някакъв клапан да се изключва/намали звука тъй като пътувам на по дълги разстояния?Колата е Ауди А6 ц5 2.8quattro 99г.
  19. Metka

    Счупена задна пружина

    Няма как да видя защото са ръждясали!
  20. Metka

    Счупена задна пружина

    Колеги какво мислите за тези,тъй като несъм запознат с размерите? https://m.olx.bg/ad/pruzhini-za-audi-a3-ID7gkC1.html
  21. Metka

    Счупена задна пружина

    Добре,благодаря отново!
  22. Здравей! Може ли цена за двете задни пружини на Ауди а3 8l 1.9TDI 2002г. 4 врати. Код на рамата:WAUZZZ8L22A070061
×
×
  • Create New...