Jump to content

WagoN

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A4B6

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

WagoN's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега, колата ми е 6к, това, че някой с кола за 10 и набити още 3-4 върви повече, мислиш ли че ще ме впечатли ??
  2. Ами не, че нещо ама с атмосферен мотор и с турбиниран мотор в града са 2 напълно различни неща..
  3. Ами от личен опит 1.8Т и 1.9 150к.с ги разфасовам в градски условия..а на дълго го изпробвах до 240км няма проблеми.. - "душегубът" ??? под "връщане" какво имаш предвид
  4. Може ли малко повече инфо за този Supercharger - какво точно представлява, каква разлика в конете ще даде и приблизителна цена ? Благодаря.
  5. Здравейте! Интересува ме има ли някакъв начин за силов тунинг на този мотор/3.0 220к.с бензин/ И има ли смисъл от чип, защото четох, че с него може да се докара разлика от 25-30к.с.
  6. WagoN

    Задни тонколони

    Здравейте колеги Колата е А4 Б5 1998г. Проблема е следният работят само предните тонколони -задните + оригиналния буфер в багажника, не. CD-то е Pioneer и не мога явно да се оправя с кабелаците и да свържа тези които са за задните... Има един зелено-жълт преходник за който няма букса на CD-то и ми си струва, че там е проблема,може би от там са работили някога на оpигиналното CD.
  7. И аз така бях чел преди на някой места, че се оплакват от тези течове и горене на масло, явно е масов проблем.
  8. Здравейте колеги Искам мнението на хора, които са карали този мотор или знаят от първо лице нещо по темата за 2.4 бензин - интересува ме дали е надежден и проблем ли е, ако му се сложи газ. Масово всеки кара 1.9 тди или 1.8Т, та викам да поразуча и за друг мотор нещичко п.с интересува ме за а6 ц5 или а4 б6.
×
×
  • Create New...