Jump to content

A3Driver43

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Локация
    Видин,България

A3Driver43's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. A3Driver43

    Ниско A3

    Добър ден! Тъй като не разбирам,а искам да си снижа колата ( A3 8L 1.9tdi facelift),искам да попитам какво ще ми бъде нужно..Говорим за около 5см..Намерих спортни пружини които пишеше че ще я свалят с 6 см отпред и 4 см отзад..Устройва ме,но искам да попитам какво друго ще ми е нужно(ако има такова).. Благодаря предварително,надявам се че няма да има отговори от сорта "Това е елементарно" и т.н.
  2. Разбира се,че купувачът ще бъде уведомен за този проблем..Колата е оправена,но все пак ще я продавам,защото вече се сдобих с друга,а именно 8P 2.0TDI..Проблема беше установен в последствие,а на място не можахме да го установим защото беше изчезнал и видимо всичко беше наред..Но след като разглобихме дясната част на предницата открихме проблема и той вече е оправен..Благодаря,но не съм толкова безотговорен и немърлив..Лека вечер на всички и благодаря че получих отговори по темата,ако имам някакви проблеми с новото-старо возило ще пиша И само да подчертая,че не този проблем ме отказва от 8L,а фактът,че двигателят на моята е тръгнал,а и търся нещо по-ново..
  3. Реших се на нещо друго..Колата днес се потроши и така и не можахме да разберем от какво е..Един приятел има сервиз и там я гледахме..На ляв завой волана се тресе и не може да се държи в пътя..Неконтрулируема е..интересното е,че не е каре,нито крива джанта/гума..И се реших да я закърпя и да я пусна за продан..И да си взема нещо по новичко и по силничко Засега съм се насочил към 8P 2.0TDI..Ако някой има опит с такъв,нека изкаже мнение,моля...
  4. Значи най-добрия вариант е да си търся 6 степенна от 1.8Т..Ясно,благодаря ви!
  5. В интерес на истината за 125 к.с. и 1.8 мотор е доста пъргава,но чак когато я вкарам над 3000-3500 оборота,иначе до 2500-3000 оборота е мъртвец А като я натисна яко,смуче с големия маркуч ..А и мотора е здрав,но целта ми е да върви на по-ниски обороти при по-висока скорост,за да не се мъчи двигателя и да свали разхода на гориво..Един приятел каза нещо свързано със скоростна кутия от дизел,та да питам дали има такъв вариант да се сложи 6 степенна скоростна кутия от дизел или е невъзможно..?
  6. Добър ден на всички! Нямам голям проблем,а по-скоро питане..Тъй като карам Audi A3 8L 1.8 125 коня с 5 степенна скоростна кутия и забелязвам,че колата върви на доста високи обороти..На 5 скорост при 100км/ч е на 3000 оборота..Та питането ми е дали може да се направи нещо по въпроса...Колата я карам на чист бензин ако има значение..Без газови уредби и т.н. Извинявам се ако въпросът ми е глупав,не съм много запознат..Лек ден на всички!
×
×
  • Create New...