Jump to content

Zaro79

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Zaro79's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ебаси...... Мен ме съмнява, че нарочно са го направили да е по твърдо въртенето защото е със спортното окачване....Знам ли. Нека да каже някой който е със спотрно окачване дали му се върти с един пръст волана......
  2. Аааа мойте са бая широки 235, но сега зимните са ми 17-ки. Летните са 18-ки и си мислех, че сега със седемнадесетките ще се върти по леко, но е същото. Е верно широчки са, но пък да е от това........????
  3. Имам А4 B6 avant с фабричното спортно окачване и до онзи ден си мислех, че всичко е наред. Преди няколко дни карах на брат ми аудито, то е същото като моeто, но не е със спортно окачване а с нормалното. Направи ми впечатление, че неговия волан можеш да го въртиш с един пръст, моя много по трудно се върти. Нямам проблем като завивам, не се чува никакъв шум при въртене на волана, нямам тресене, но е по трудно от неговото и то много по трудно. Та се питам дали е от това, че съм със спотрното окачване или да ида да видя да не е тръгнала да си заминава хидравличната помпа?
  4. Продавам си навигацията, тъй като не я ползвам вече. Закупих си друга. Навигацията е за Ауди А4 Б6 2004г. Работи от към звук без проблеми, ловеше доста радия, бях си напълнил ченджъра с дискове и така слушах музика. Страхотен звук вади. Единтсвено неуспях да вкарам отпред ДВД диск, просто неискаше да го вкара вътре, за това и цената е такава - Цена 170лв. Контакти: 0896736232, sheinov_@abv.bg Захари
  5. Разгледах я тази тема, да има много полезна информация, но е стара, а има много нови неща които могат да се научат. Как тези мултимедии се свързват с усилвателите Босе в Ауди, защото разбрах, че ако връзката с усилвателя е по оптика, ауди са направили така, че като сложиш друга мултимедия и усилвателя я невижда ли или нещо такова. Поне така ми обясниха. Някой свързвал ли е такава мултимедия с Босе, и как се прави? Всички ли Босе усилватели имат тази защита или в по новите автомобили? Как да разбера дали моя усилвател ще мога да го свържа с мултимедията ми като дойде, защото вече я поръчах?..........
  6. Здравейте. Някой дали е купувал директно от сайта на ERISIN. Много искам да си взема мултимедия за моята A4 B6, в момента съм с цветното радио RNS-D и искам да ъпргрейдна малко. Гледам в няколко бг сайта цените са безбожно високи, сравнение с китайските в али експрес, а ми изглеждат еднакви. Дали наистина са еднакви, в бг сайтовете същите китайци ли са и са им надули цените, или просто са си некви готини марки. Много ми харесва ето този модел https://www.erisin.com/erisin-es5078a-7-android-60-car-audio-system-with-gps-dvr-for-a4-seat-exeo_p800.html с най новата андроид версия е, вход за камера за задно виждане, дайте мнения дали ще ми стане на А четворката и добър ли е избора и най вече мястото от където ще го взимам. Дали да го викна от този сайта, или да търся нещо подобно в али експрес?
  7. Здравейте. Някой дали е купувал директно от сайта на ERISIN. Много искам да си взема мултимедия за моята A4 B6, в момента съм с цветното радио RNS-D и искам да ъпргрейдна малко. Гледам в няколко бг сайта цените са безбожно високи, сравнение с китайските в али експрес, а ми изглеждат еднакви. Дали наистина са еднакви, в бг сайтовете същите китайци ли са и са им надули цените, или просто са си некви готини марки. Много ми харесва ето този модел https://www.erisin.com/erisin-es5078a-7-android-60-car-audio-system-with-gps-dvr-for-a4-seat-exeo_p800.html с най новата андроид версия е, вход за камера за задно виждане, дайте мнения дали ще ми стане на А четворката и добър ли е избора и най вече мястото от където ще го взимам. Дали да го викна от този сайта, или да търся нещо подобно в али експрес?
×
×
  • Create New...