Jump to content

eset2

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Passat B5

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

eset2's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Става отгоре, така съм го сменял.
  2. eset2

    Проблем с мултитроник

    Каква е тази инжекция?
  3. eset2

    Проблем с мултитроник

    Благодаря за инфото
  4. eset2

    Проблем с мултитроник

    Четох по руски сайтове, че токът на нов съединител е около 270mA, който е близък с тока на моя. Какви данни в диагностиката показват, че е износен, за да ги прегледам? След като включа на директна чакам 2-3 секунди, а не да дам газ веднага.
  5. Колата е с мултитроник 0AW, A6, 2.0TDI, 177кс. 2014г. На директна, когато е студена при тръгване по нагорнище се форсира и тръгва с преритване. Другият проблем е, че след всяко палене, отново като включа на директна и подам рязко газ прави същото нещо. След като загрее става мудна при потегляне напред. На задна няма никакви проблеми. Доколкото четох по сайтовете, според токовете в диагностиката излиза, че съединителя за задна е износен, а за напред е ок, което няма логика. Няма никакви записани грешки. Маслото е на около 45 000км, но едва ли е от него.
  6. Сложи един термостат като другия малък, вместо този в маркуча.
  7. Много ми е странно как на голям наклон не мърда, а на малък леко помръдва. Аз свикнах да го карам на Auto hold и не ми е проблем, но все пак..
  8. Добър ден на всички. Отскоро карам Audi A6 2014г, 2.0TDI, 177к.с. Интересувам се как трябва да работи мултитроника когато е изправен. При мен си работи общо взето добре, не рита, нормално ускорява, но имам някои въпроси относно работата му. Тези дни ще сменям маслото на кутията, все още не съм. 1. На равно тръгва(на D или R) без газ, но след като отпусна спирачката напълно. Карал съм S tronic и 7g tronic при Mercedes, те тръгват преди да е отпусната изцяло спирачката. Как трябва да е в моя случай? 2. Когато тръгвам на много лек наклон, на едно и също място отпуска много леко назад, когато съм на (D) или напред когато съм на(R). Става въпрос за не повече от 5 сантиметра, след това задържа, подавам газ и си тръгва плавно. Това ме притеснява най-много или е нормално? 3. На много стръмни наклони след като отпусна спирачката не помръдва изобщо, подавам газ, след което потегля нормално.
×
×
  • Create New...